elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial durant el Nadal

Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
  • L'Ajuntament d'Onda llança una acció d'acció de street màrqueting per a fomentar les compres en els establiments comercials i hostalers durant el Nadal

L'Ajuntament d'Onda ha llançat una atractiva campanya de dinamització comercial per a incentivar el consum en els establiments comercials i hostalers de la localitat.

Es tracta d'una acció de street màrqueting amb bosses de dos metres que, sota el lema 'Si cerques un regal especial, tria comerç local’ pretén impulsar les compres en els comerços d'Onda durant el Nadal.

‘Per Nadal i per tot l’any compra a la teua ciutat’, ‘Et portem la màgia del Nadal a casa’, o ‘Compra a Onda, et sorprendràs!!!’ són els missatges que apareixen en les bosses gegants per a impactar en el ciutadà.

María Baila, regidor de Promoció Econòmica d'Onda, explica que amb aquesta campanya “hem llançat missatges senzills perquè els veïns d'Onda els interioritzem i consumim en els comerços i establiments de la nostra ciutat”. I fins i tot apunta, “les bosses gegants han quedat fanfarrones i en elles ens podem fer fotos per a xarxes socials”.

Balla ha comentat que “el comerç local és el cor de la nostra ciutat i, per això, des de l'Ajuntament ens posem al seu costat per a ajudar-los en tot el que puguem ser-los útils i conscienciar als ciutadans que comprar a Onda és sumar noves oportunitats per a tots”.

Aquesta original iniciativa es complementa amb un anunci en el qual es mostra com diversos joves no troben el regal ideal per als seus sers estimats a través d'internet, però sí que acudint al comerç de proximitat.

Animació itinerant

L'Ajuntament d'Onda també ha organitzat animació infantil itinerant pels carrers de la ciutat durant els dies 11, 12, 17, 18, 19, 23, 24, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener, d'11.30 a 13 hores i de 18 a 19.30 hores. Durant aquestes dates Papa Noel i personatges de Disney recorreran els carrers de la ciutat a la recerca dels més xicotets.

Un videomapping amb imatges emotives

Des de Promoció Econòmica han apostat per una altra acció que cerca impulsar les compres en els comerços d'Onda. Així, els dies 23 i 30 de desembre, i 4 de gener, en diferents passes a les 18.30, 19, 19.30, 20 i 20.30 hores, es projectarà en la façana del consistori, pel carrer Salvador Barri, un espectacle audiovisual.

María Baila ha explicat que en el videomapping es projectaran vídeos per a incentives les compres a Onda, vídeos d'altres anys i fotografies de la nostra localitat.

 

Campanya solidària

D'altra banda, aquest Nadal els ondenses que ho desitgen podran encarregar a Papa Noel i als Reis Mags, per mediació de voluntaris de Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que porten a casa dels seus sers estimats els regals triats en els comerços i establiments hostalers locals.

Aquesta innovadora campanya solidària naix de l'aliança entre l'Ajuntament d'Onda i les patronals del comerç, Onda Centre Comercial, i hostaleria, HosturiOnda, i persegueix el doble objectiu de fomentar el comerç i l'hostaleria local, d'una banda, i ajudar a les persones més necessitades, per un altre. Així, en qualsevol dels establiments participants en la campanya el client podrà sol·licitar, per un donatiu de tres euros que anirà destinat íntegrament a Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que emissaris de Papa Noel o els Reis mags porten el regal o bo-consumició al domicili que indique.

6.000 euros en premis

En paral·lel, tots els que participen en aquesta campanya comercial entraran en el sorteig d'un gran premi de 2.000 euros i 20 premis de 200 euros en forma de val per a utilitzar en qualsevol dels comerços associats a Onda Centre Comercial. 

MÉS FOTOS
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial durant el Nadal - (foto 3)
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
Borses de dos metres als carrers d'Onda com a reclam comercial
Pujar