elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blaya (PSPV-PSOE) insta l'alcaldessa del PP que faça complir l'ordenança de solars d’Onda

Blaya (PSPV-PSOE) insta l'alcaldessa del PP que faça complir l'ordenança de solars d’Onda
  • El regidor socialista recull les queixes veïnals i explica que la situació d'algunes parcel·les és insostenible “i pot afectar la salubritat de la ciutadania”

MÉS FOTOS
Blaya (PSPV-PSOE) insta l'alcaldessa del PP que faça complir l'ordenança de solars d’Onda - (foto 2)
Blaya (PSPV-PSOE) insta l'alcaldessa del PP que faça complir l'ordenança de solars d’Onda - (foto 3)

El regidor socialista de l'Ajuntament d'Onda, Asensio Blaya, ha instat l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, a fer complir l'ordenança de solars de la localitat. Blaya explica que, després de les queixes ateses a veïnes i veïns del carrer Alqueries, “hem comprovat que la situació és insostenible, ja que hi ha diversos solars semiabandonats en la zona en els quals animals com les rates campen a plaer. Amb açò, la ciutadania no pot eixir tranquil·lament de les seues cases, sobretot aquelles famílies amb xiquetes i xiquets, i està afectant la salubritat de la ciutadania. Les persones afectades ja han presentat diverses sol·licituds a l'equip de govern, tal com els han instat a fer, però no reben ninguna resposta”.

A més, explica el regidor socialista, que existeix risc que aquests solars tan pròxims als habitatges puguen patir incendis ara durant l'estiu, ja que existeix vegetació abundant que està molt seca i posa en perill a les i els habitants de la zona. “Això és degut a la passivitat de l'alcaldessa i del seu equip de govern del PP, ja que a Onda existeix una ordenança que diu que aquests solars deuen romandre contínuament nets i tancats i que si estan en terreny urbanitzat fermament hauran d'estar barrats amb murs d'obra”, indica Blaya.

Per això, des del Grup Municipal Socialista, reclamen a Ballester que “es deixe de fotos i d'actes populistes i es pose a treballar perquè els propietaris d'aquests solars complisquen l'ordenança i si no, que entre l'ajuntament d'ofici, però els veïns d'Onda amb solars prop dels seus habitatges no tenen per què conviure amb les molèsties que els solars descurats ocasionen”.

Pujar