elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blaya (PSPV-PSOE) denuncia l’abandonament dels camins rurals d’Onda i la deixadesa de l’equip de govern del PP

Blaya (PSPV-PSOE) denuncia l’abandonament dels camins rurals d’Onda i la deixadesa de l’equip de govern del PP
  • El regidor socialista critica el mal estat de la pràctica totalitat dels camins rurals “més en esta època de l’any en el que estan molt transitats”

El regidor del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha criticat l’abandonament dels camins rurals de la localitat i la deixadesa de l’equip de govern del Partit Popular i l’alcaldessa Carmina Ballester. Blaya indica que “estes vies han d’estar cuidades durant tot l’any, però més si cap en estos mesos d’estiu en el que són molt transitades, ja que moltes onderes i onders es desplacen a les seues ‘casetes’ per a passar l’estiu”.

El Grup Municipal Socialista ha recollit una gran quantitat de queixes de la ciutadania, ja que les brosses ocupen bona part del camí i això resulta molt molest i perillós per a la gent que transita per estos vials ja siga a peu o amb els seus vehicles. Blaya explica que “a banda, deixen una molt mala imatge per al nostre poble. A banda d’això, venim observant que molts camins rurals se troben en molt mal estat d’asfaltat, plens de sots i foradades que generen molt de perill”.

Per últim, el regidor socialista demana a l’alcaldessa Ballester i el seu equip de govern que “abandonen la política de les fotos i que se posen a treballar pels interessos de les veïnes i veïns. Proposem que facen un informe recent sobre l’estat dels camins, tant dels asfaltats com els de terra i elabore un informe sobre la invasió de vegetació als camins del poble. A més, exigim que s’atenga a les peticions de la ciutadania per a solucionar els problemes de les persones que utilitzen estes vies, que se consigne una partida pressupostària per a solucionar este deteriorament en les vies rurals, siguen del tipus que siguen, i que se pose una data límit per a tindre finalitzades estes obres”.

Pujar