elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alarcón (PSPV-PSOE) lamenta la “mala gestió del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici”

Alarcón (PSPV-PSOE) lamenta la “mala gestió del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici”
  • El regidor socialista d'Onda exigeix millores perquè la inversió no siga en va

MÉS FOTOS
Alarcón (PSPV-PSOE) lamenta la “mala gestió del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici” - (foto 2)

El regidor del PSPV – PSOE d'Onda, Jorge Alarcón, lamenta la “mala gestió del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici” i exigeix millores perquè la inversió no siga en va. Després d'haver aconseguit més de 5.000.000 d'euros en l'anterior legislatura encapçalada pel PSOE, explica Alarcón, “ara toca gestionar-los, encara que queda a la vista de tots la incapacitat del PP per a afrontar grans projectes per al municipi”. Els veïns i les veïnes d'Onda “estan patint, una vegada més, el deficient treball realitzat per l'equip de govern popular”, critica.

En primer lloc, assegura el regidor socialista, “l'ajuntament va modificar el traçat amb la intenció de vendre a la gent més quilòmetres de carril bici”, no obstant això, “en passar pel centre del poble l'única cosa que han aconseguit és convertir-lo en el caos circulatori que tenim hui dia”, denúncia Jorge Alarcón. A més, el regidor posa l'accent en la “constant improvisació” de l'alcaldessa que, segons explica Alarcón, “està més preocupada per les constants crítiques que rep en les xarxes socials que pel bé dels onders i les onderes”. De fet, afirma que l'equip de govern ha retirat trams ja pintats del carril bici i altres els ha convertits en cicle carrer sense aparent justificació.

“Per si tot això no fóra suficient”, afig el regidor del PSPV – PSOE d'Onda, “els materials utilitzats no són de bona qualitat i, fins i tot, hi ha trams que s'han esborrat abans d'acabar de pintar-los. En estes zones s'ha substituït per un altre material que es degrada amb el pas dels vehicles i l'aigua de la pluja”.

Des del grup municipal socialista proposen un pla de promoció del carril i millores com “la instal·lació d’aparcabicis en tots els col·legis i interior d'instal·lacions esportives com el camp de la Serratella”. A més, “amb l'objectiu d'afavorir l'ús del carril bici, proposem ampliar-lo al carrer Segorbe, on es troba el skatepark i s'instal·larà el futur pumptrack (pista de bicicletes), així com connectar el final de l'avinguda Montendre amb el camp de la Cosa i la resta del carril”, assegura Jorge Alarcón.

Tot això per a evitar que “la mala gestió de l'actual govern popular l'acabem pagant tots i els quasi 500.000 euros que ha costat el projecte europeu del carril bici queden en sac trencat”, finalitza el regidor socialista.

Pujar