elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alarcón (PSPV-PSOE) demana millores al pantà del Sitjar

Alarcón (PSPV-PSOE) demana millores al pantà del Sitjar
  • El regidor socialista d’Onda explica que “és la segona vegada que denunciem el mal estat de les instal·lacions i exigim millores, però el Partit Popular s’ha desentés per complet”

El regidor del PSPV–PSOE d’Onda, Jorge Alarcón, demana millores al pantà del Sitjar. El socialista explica que “és la segona vegada que denunciem el mal estat de les instal·lacions i exigim millores, però el Partit Popular s’ha desentés per complet”. Ja en febrer de 2021, el Grup Municipal Socialista va reclamar explicacions a l’alcaldessa per la substitució de l’embarcador per una rampa de ciment sense aparent justificació, comenta Alarcón. “De fet, les deficiències en la infraestructura que vam denunciar fa mesos, ja han provocat diversos accidents entre els usuaris i les usuàries”, lamenta.

A més d’haver-la instal·lat amb dos anys de retard, denuncia el portaveu socialista, la rampa ja comença a mostrar les seues mancances. El projecte no es va adequar correctament a la zona, ja que “conforme baixa la quota d’aigua, el pendent sobre el qual reposa l'embarcador, queda extremadament inclinada”, assegura Alarcón. “Esta inclinació dificulta l'accés amb els caiacs a través de l'embarcador i, a més, ja ha provocat diversos accidents s a pesar de la gespa artificial col·locada per damunt”, lamenta el portaveu socialista.

Actualment, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer està fent tasques de manteniment i estan buidant el pantà, per la qual cosa, comenta Jorge Alarcón, els costos d'allisar la rampa on reposa l'embarcador serien substancialment més barats. “És el moment de posar-se a treballar i donar solució a un problema provocat per la falta d'interés de l'actual equip de govern popular i netejar la mala imatge que s'està creant d’esta instal·lació esportiva”, exigeix el portaveu socialista.

Pujar