elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alarcón (PSPV-PSOE) critica la “constant improvisació” del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici urbà d’Onda

Alarcón (PSPV-PSOE) critica la “constant improvisació” del Partit Popular en el projecte europeu del carril bici urbà d’Onda
  • El regidor socialista lamenta que “no hi haja un pla d'acció concret i s'estiguen malgastant els fons públics en obres que queden sepultades per altres”

El regidor del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament d'Onda, Jorge Alarcón, ha criticat durament la constant improvisació del Partit Popular i de l'alcaldessa Carmina Ballester en el projecte europeu del carril bici urbà. Alarcón lamenta que “no hi haja un pla concret per a aquesta obra i es canvie constantement el format i el traçat. Ballester està malgastant una important quantitat de fons públics en obres que han quedat sepultades a penes uns dies després per altres noves”.

“A pocs dies de la celebració del dia de la bicicleta i després de repintats diversos, canvis de format i traçat, l'equip de govern del PP, encapçalat per Ballester, ha decidit reasfaltar tot el carrer Escultor Foliá, sepultant el criticat carril bici que havien executat anteriorment” explica Alarcón qui afig “ara la ciutadania d'Onda quedem a l'espera de veure què se'ls ocorre improvisar en el futur per a aquest projecte tan important”.

El regidor socialista critica que “una vegada més, la falta de visió, el descontrol de l'equip de govern del Partit Popular i les poques o ningunes ganes de treballar en grans projectes per a Onda, per part de la nostra alcaldessa, salten a la vista de tots. La mala gestió l'acabem pagant tots”. Alarcón conclou lamentant que “un projecte que ha costat quasi 500.000 euros, segons l'equip de govern, s'haja convertit en una 'xapusa' de fer i desfer i de ratlles sense solta ni volta”.

Pujar