2 de desembre de 2020 2/12/20

Onda presenta el seu Pla Estratègic amb la vista posada a obtindre “l'excel·lència industrial”

Onda presenta el seu Pla Estratègic amb la vista posada a obtindre “l'excel·lència industrial” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda presenta el seu Pla Estratègic amb la vista posada a obtindre “l'excel·lència industrial” - (foto 2)

  El municipi d'Onda aspira a convertir-se en un territori de “excel·lència industrial”, és per això que des de l'Ajuntament s'ha posat en marxa un nou Pla Estratègic Industrial a partir del qual es contribuirà a la millora dels serveis en els seus polígons, i que s'espera aquest finalitzat en un termini de tres mesos.

  Aquest nou Pla ha sigut presentat aquesta vesprada per l'Alcalde d'Onda, Ximo Huguet, la Directora General d'Indústria i Energia de la Generalitat Valenciana, Empar Martínez, i el Gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat (FEPEVAL), Diego Romá, en les instal·lacions de Fira València on aquesta setmana es donen cita centenars d'empresaris amb motiu de la celebració de CEVISAMA.

  “Es tracta d'un Pla Estratègic Industrial plantejat en paral·lel a la Llei aprovada per la Generalitat, que ens va ajudar a saber i planificar quines inversions i serveis ens fan falta en el nostre polígons” apunta Huguet en declaracions a elperiodic.com. “Aquest pla ens ajudarà per tant a no anar a ‘salt de mata’ a l'hora de fer inversions en els nostres polígons i gràcies a una planificació estratègica aconseguir aqueixa excel·lència industrial que atorga la Generalitat” ha assenyalat l'edil. 

  Aquest projecte, amb el qual Onda es converteix en un referent en matèria industrial, ha sigut impulsat des de l'àrea de Dinamització Econòmica del consistori i té com a objectiu principal “millorar els serveis dels empresaris de la zona” coneixent de primera mà quals són les necessitats d'empreses i usuaris. “Veurem que serveis tenim i sobretot quals són els que necessitem per a anar implantant-los a poc a poc” afirma Huguet.

  Per part de la Generalitat la Directora General d'Indústria i Energia, ha destacat durant la presentació l'aposta que s'aquesta fent des de les institucions per potenciar el sector industrial en la Comunitat – s'ha augmentat el pressupost destinat un 42% - i ha emplaçat a l'Ajuntament d'Onda a continuar treballant “per a garantir que aquest treball es duga a terme. Realment creiem en aquesta estratègia” ha assenyalat.

  En la mateixa línia, des de FEPEVAL han qualificat aquesta iniciativa com “un gran avanç” posat que aquest assumpte “no es pot posar en mans de les empreses ni dels ajuntaments, si no que és necessària que hi haja una col·laboració entre ambdues”.

  Finalment, l'alcalde ha agraït a la patronal azulejera “la seua total col·laboració amb aquest pla” el qual considera “ens ha d'ajudar a asseure les línies d'actuació en la nostra indústria més potent per a estar preparats en el futur”.

   

  Pujar