17 d’octubre de 2019 17/10/19

XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent

XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 1)
MÉS FOTOS
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 2)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 3)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 4)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 5)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 6)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 7)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 8)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 9)
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent - (foto 10)

El dissabte 22 d'abril es va celebrar la ja tradicional prova esportiva XXIX Edició de la Volta a Peu "Festes de Sant Vicent" a Oliva, aquesta edició en Memòria de l'esportista local Toni Climent, per la seua aportació a l'esport, per la seua tasca educativa, per la seua participació en les primeres edicions i per tots els premis aconseguits en aquesta volta.
El circuit va ser el mateix que els darrers anys, amb l'eixida i la meta centralitzades en el mateix carrer de Sant Vicent; en la categoria de Sèniors i de Veterans homes, el circuit es va reduir a 6 km.

La participació en totes les categories ha sigut més nombrosa que en altres edicions. La majoria dels atletes eren d'Oliva, concretament dels clubs L'Espenta, El Corriol, Club Triatló Oliva i Els Oliveros, a més de corredors d'altres pobles del voltant com ara Gandia i Xeraco.

La prova estava organitzada conjuntament entre la Comissió de festers de Sant Vicent i els tècnics del SEM. Totes les curses varen començar amb puntualitat i sense cap problema.

La participació va ser de 80 escolars dels centres d'Oliva i 60 atletes en la cursa general. Aproximadament un total de 140 corredors.

Cal destacar el 1r classificat d'homes en la cursa general, Salva Gomar, del club Atletisme Safor, amb un temps de 21'11" en una distància de 6000 m, i en la de dones, Pili Vàzquez, amb un temps de 18' 37" en 4000 m.

També cal fer esment dels primers classificats en categories Veterans homes i dones, que van ser Felipe Rubio i Ana Fuster respectivament del Club L'Espenta.

En categories inferiors els guanyadors van ser Carlos Torres, del Club L'Espenta, juvenil masculí; Kiko Martí, del C. Sant Josep de la Muntanya, i Alba Morera Climent, de l'IES Gabriel Ciscar, en categoria cadet; Alex Canet, del Club Triatló Oliva, i Olaya Chàfer, de l'IES Gabriel Ciscar i del Corriol, en infantils; Jordi del Valle, del CP Hort de Palau, i Diana Alexandra Gaurila, del CP La Carrasca, en alevins; i en categories benjamins a Josep Escrivà, del CP Desemparats, i Aina Bonet, del CP La Carrasca i del Corriol.

Finalitzada la cursa, el regidor d'Esports, Blai Peiró, Inma Alemany, dona de l'homenatjat Toni Climent, i Manolo Aracil, president de la Comissió de Festes de Sant Vicent, van fer el lliurament dels trofeus i premis per als primers classificats.

ocultar
XXIX Edició Volta a Peu "Sant Vicent" homenatge a Toni Climent
Pujar