Castellano

Victòria importantíssima del juvenil Cañamás Volei Oliva

Aquest dissabte, el Cañamas Volei Oliva, s'enfrotava al C.V. Xàtiva. El Cañamás Volei Oliva viatjava a Xàtiva amb la intenció de seguir sumant victòries i de allunyar-se d'un perseguidor directe com es el C.V. Xàtiva.

El partit va ser d'igualat màxima i molt emocionant en tots els sets disputats. El partit va ser, com ja hem comentat, d'una igualtat absoluta en tot els sets. Tant les jugadores del Cañamás com les jugadores del Xàtiva varen fer un gran joc i varen demostrar perqué ocupen els llocs alts de la classificació. Els dos primers sets caigueren del costat de les jugadores d'Oliva amb parcials de 22-25 i 23-25. En el tercer i quart set la tònica del partit seguia sent la mateixa, punts llargs amb grans atacs i defenses dels dos equips, demostrant una gran concentració a l'hora de jugar. En aquest cas els sets caigueren del costat de l'equip de Xàtiva, amb parcials de 25-23 i 26-24, que posava la igualtat al marcador. Arribava l'últim set, el set de desempat, on les jugadores d'Oliva varen saber calmar bé els nervis, el que va permetre arribar millor que les jugadores de Xàtiva a aquest últim set i aconseguir la victòria en el set (10-15) i el partit (2-3).
    Aquest resultat, sumat a la derrota del C.V. València en Paterna, permet al Cañamás Volei Oliva situar-se a un punt del líder amb un partit menys.

Aquest dijous, a les 19.15 h., al pavelló municipal d'esports d'Oliva, es jugarà el partit ajornat entre el Cañamás Volei Oliva i el Real de Gandia C.F. A. Les jugadores d'Oliva poden aconseguir el lideratge de la lliga si aconsegueixen la victòria.