19 d’octubre de 2020 19/10/20

Tranquil·litat a Oliva: els 5 empleats municipals donen negatiu en el PCR

Ajuntament d'Oliva
Ajuntament d'Oliva
  • Després de donar un resultat confús en el test ràpid, els cinc treballadors es van aïllar fins a saber el negatiu de la prova PCR

Els cinc empleats municipals d'Oliva que havien rebut un resultat confús després de passar el test ràpid de COVID-19, s'han quedat tranquils després de conéixer que la prova PCR que se'ls ha realitzat ha donat negativa en tots ells.

Per tant, segons confirmen fonts municipals a elperiodic.com, els cinc treballadors estan sans i lliures de la infecció del virus, de la mateixa manera que la resta d'empleats del consistori que havien rebut des del primer moment un resultat negatiu definitiu en el test.

Tot va començar quan el consistori d'Oliva va realitzar test ràpids a tots els seus empleats municipals de manera voluntària i gratuïta. Cinc d'ells no van donar un resultat negatiu clar, pel que l'obtingut era confús i es va procedir a sotmetre'ls a la prova PCR. La gran diferència entre el test ràpid i la PCR radica en el fet que la fiabilitat de la segona prova és molt més que la del ràpid.

Tant és així que es va confirmar passades unes hores. Davant el resultat confús en primera instància, es va aïllar de manera immediata als cinc treballadors i se'ls va realitzar la PCR per a saber amb certesa si estaven o no contagiats.

Tal com et va comptar aquest digital, les fonts municipals consultades atorgaven molta més fiabilitat al PCR, per la qual cosa ja van apuntar que hi havia la possibilitat real que tots foren finalment negatius.

Així ha sigut per a la tranquil·litat de l'Ajuntament d'Oliva, per als propis cinc empleats i per a la resta de treballadors que compartien espai amb ells; pel que la xifra d'infectats en la localitat no ascendeix i mantenen la calma i la tranquil·litat recordant una vegada i una altra en boca del seu alcalde, David González, la importància de continuar respectant totes les normes de seguretat per a no propagar la malaltia.

Pujar