22 d’octubre de 2020 22/10/20

Un test de COVID-19 per a cada empleat municipal d'Oliva

Centre Polivalent d'Oliva
Centre Polivalent d'Oliva
  • El consistori els ha posats a la disposició dels seus treballadors perquè, qui vulga, puga fer-se la prova ràpida

L'Ajuntament d'Oliva ha posat en marxa un oferiment cap als seus treballadors municipals, als quals els ha posat a disposició un test ràpid per a detectar si estan contagiats o no de COVID-19. Les proves es realitzaran a partir del pròxim dimarts en el Centre Polivalent de la localitat.

Per a això, cadascun dels empleats municipals que vulga optar a aquesta prova voluntària, podrà sotmetre's a aquest test que no requereix de ser enviat a un laboratori clínic per a saber el seu resultat, ja que el seu funcionament és simple i tan sols necessiten una gota de la sang del seu dit. Per a eixir de dubtes tant els treballadors com els responsables del consistori, sabran immediatament si estan infectats pel virus o, per contra, ja han superat la malaltia sent asimptomàtics i han creat anticossos.

Com és normal amb el protocol de la malaltia, l'empleat municipal que obtinga un resultat positiu en la prova serà remés immediatament al centre mèdic pertinent perquè inicien el procediment i puguen tractar-li.

Aquesta mesura segueix la línia d'actuació de l'alcalde d'Oliva, David González, que ha recalcat una vegada i una altra la importància de mantindre la prevenció i seguir totes i cadascuna de les normes sanitàries, ja que fa al voltant de 15 dies van detectar un brot en el municipi que aconsegueix els 11 positius en total.

Pujar