elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva

Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva
  • El concert ha aconseguit recaptar 1000 euros per a l'Associació del Parkinson Gandia Safor en una gala emotiva i amb un desplegament de talent i solidaritat a parts iguals

MÉS FOTOS
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 2)
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 3)
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 4)
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 5)
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 6)
Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la gala benèfica del parkinson celebrada aquest diumenge a Oliva - (foto 7)

Oliva s'ha vestit de gala aquesta vesprada nit de diumenge amb motiu del concert benèfic que la regidoria de Salut Pública, que dirigeix Miguel Monzonís i l'Associació del Parkinson Gandia La Safor han organitzat.

Amb la participació de 6 veus líriques de nivell internacional i dos pianistes de reconeguda reputació professional, el Centre Polivalent ha acollit aquest esdeveniment que ha fet les delícies del públic assistent. La Gala Lírica Solidària ha comptat amb la participació de les soprano, Montse Bermúdez, Elena González i Pilar Giménez i les dels tenors Antonio Iranzo i Néster Martorell. Així com la del baríton, Heros Pons, natural d'Oliva. A més, aquestes magnífiques veus han estat acompanyades pels pianistes Christian A. Esteve i José Madrid Giordano.

A l'acte, presentat per la periodista, Jessica Cánovas, ha assistit l'alcaldessa, Yolanda Balaguer; la Vicealcaldessa, Ana Morell; el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, així com regidors i regidores de l'Ajuntament d'Oliva i els portaveus dels grups municipals amb representació a l'Ajuntament d'Oliva.

Un acte carregat d'emotivitat on la presidenta de l'associació, Marí Carmen Escrivà, ha volgut agrair la implicació de l’Ajuntament d’Oliva en aquesta gala lírica que ha posat en peu al públic en diverses ocasions. A més, Escrivà ha tingut un detall amb tots els i les intèrprets per la seva desinteressada participació en aquest concert. Per a Miguel Monzonís, regidor de l’àrea de Salut, ha tingut un detall encara més emotiu si cap: un quadre pintat per la pròpia presidente com a símbol d'agraïment absolut davant la resposta sempre positiva de l’edil de Sanitat d’Oliva cap a totes les iniciatives que promou l’Associació del Parkinson Gandia La Safor. 

Per la seva banda, Monzonís, ha pres la paraula després de la presentació de Jéssica Cánovas i ha recordat “que les administracions estan no sols per a la foto, si no per a recolzar totes les iniciatives de les associacions i de la gent que ens necessita per millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten. I els amics i amigues de l'Associació del Parkinson Gandia La Safor, sempre ens tindran al seu costat, hui i sempre", ha afegit Monzonís.

Pujar