elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tancament total del col·legi El Rebollet d'Oliva després de detectar 45 contagiats per COVID-19 en nou aules

Tancament total del col·legi El Rebollet d'Oliva després de detectar 45 contagiats per COVID-19 en nou aules
  • El centre educatiu ha suspés, al costat de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, totes les classes després de registrar l'important increment d'escolars infectats

El col·legi El Rebollet d'Oliva ha suspés de manera total totes les seues classes des del dia de hui després de registrar un dels majors brots en un centre educatiu.

En almenys nou aules d'aquest centre s'han detectat 45 escolars contagiats per Coronavirus, la qual cosa ha provocat el tancament de les aules i de l'activitat educativa.

Va ser divendres passat quan el col·legi va sol·licitar a la Conselleria de Sanitat el tancament de les seues instal·lacions. L'autoritat sanitària ha acceptat aquesta petició i l'activitat del Rebollet ha quedat completament suspesa temporalment per la incidència dels infectats.

Segons informen les fonts pròximes al centre educatiu, l'origen d'aquest important brot del virus no s'hauria produït a l'interior d'aquest, sinó que hauria tingut lloc fora de les aules, encara que res va evitar que la propagació es traslladara a elles.

 

Pujar