16 de gener de 2021 16/1/21

Els socialistes denuncien "situació de brutícia i plagues" al Teatre Olimpia

Els socialistes denuncien "situació de brutícia i plagues" al Teatre Olimpia - (foto 1)

    La situació de Teatre Olimpia "és caòtica, i amb una situació de brutícia i plagues, que estan fer córrer perill als usuaris del edifici". "Hem vist distintes denuncies públiques d'usuaris tot ple de picadures de puces, després d'anar, en principi, a passar una bona estona al teatre o al Cinema" indica Mengual.

    El Teatre Olimpia és un dels edificis emblemàtics de la localitat i un dels que més ús fa la ciutadania. No sols es fa cinema, si no teatre, presentacions falleres, concerts, festivals de xiquets,...i "el tenim en unes condicions lamentables".

    "Allí fan tot tipus d'actuacions, entre elles de xiquets, i tenim una situació caòtica de plagues de puces, i tota la brutícia que envolta a aquesta infraestructura" assenyala el portaveu Socialista.

    Distints usuaris han realitzat denuncies públiques per a que canvie la situació, "encara que el Govern a Oliva no ha pres mesures a l'assumpte". "No seria necessari les denuncies públiques per part de la ciutadania per a que un edifici es tinguera net i sense plagues, però a veure si amb aquestes denuncies el Govern a Oliva reacciona" comenta Mengual.

    Pujar