12 de desembre de 2019 12/12/19

Ian, Roberto i Lorja superen amb contundència al trio de Ricard a Oliva

Ian, Roberto i Lorja superen amb contundència al trio de Ricard a Oliva - (foto 1)

  L'equip representatiu d'Alzira format per Ian, Roberto i Lorja van superar ahir al trinquet d'Oliva al trio del Poble de Castelló de Ricard, Josep i Miravalles pel resultat de 25 per 10. Amb aquesta victòria el trio liderat per Ian ha donat un pas endavant per a classificar-se per a la ronda de semifinals, al sumar un total de 9 punts en 4 partides, compartint liderat amb el trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Aj. d'Oliva) i la parella de Moltó i Brisca (Aj. de Barxeta).

  Per contra, el trio de Ricard ha donat un gran pas enrere i s'ha complicat el seu pas a la fase de semifinals, ja que no depenen d'ells mateixos per accedir a la següent fase. Sols sumen 5 punts en 5 partides, pel que hauran de guanyar la partida que els queda davant Sergio, Tonet IV i Ricardet II (Ajuntament del Genovés), i a més esperar que els de Genovés no guanyen la partida que els resta per disputar front a l'equip de Pablo. El conjunt capitanejat per Ricard també necessitaria que el trio de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat) no guanyarà els dos compromisos que els resten per disputar, ja que si no també els avançarien.

  Respecte als detalls de l'enfrontament, l'equip de Ian va iniciar la partida al rest, però ja en el primer joc va aconseguir trencar el dau dels seus adversaris. El segon joc a pesar de ser molt lluitat va acabar emportant-se'l també el trio de Ian, fet que els va permetre situar el 10 per cap en l'electrònic. Seguidament l'equip roig, va aconseguir el seu primer joc i es va iniciar una dinàmica en que cada equip sumava des del dau fins al 10 per 20. Aquest últim joc va ser molt lluitat i els rojos van desaprofitar un val al seu favor. Així, es va arribar a l'últim joc de la partida que també va caure del costat blau, al aprofitar aquestos la seua major confiança, ja que l'equip roig s'havia desanimant al perdre una oportunitat d'or en el joc anterior.

  La classificació de la fase de grups de la XXIV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València és la següent:

  1 - Pablo , Sanchis i Raúl (Aj. d'Oliva) – 4 partides - 9 punts
  2 - Ian , Roberto i Lorja (Aj. d'Alzira) – 4 partides - 9 punts
  3 - Moltó i Brisca (Aj. de Barexeta) – 4 partides - 9 punts
  4 – Sergio, Tonet IV i Ricardet (Aj. del Genovés) – 4 partides - 6 punts
  5 – Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) – 5 partides - 5 punts
  6 – Montaner, Canari i Dorín (Aj. de Xeraco) – 5 partides - 4 punts
  7 - Moncho , Coeter II i Néstor (Aj. de Simat) – 4 partides - 3 punts

  ocultar
  Ian, Roberto i Lorja superen amb contundència al trio de Ricard a Oliva
  Pujar