29 de novembre de 2020 29/11/20

Reunió amb AFAMMER

  La vicealcaldessa d´Oliva Ana Maria Morell, la regidora M.ª Josep Llorens i la regidora Anna Mena, les quals han prés possessió de càrrec recentment, s´han reunit amb Cristina Pons, Presidenta Provincial d’AFAMMER per conèixer la seva funcionalitat i les seves necessitats.

  AFAMMER és una associació de families i dones del Medi rural que naix en el 1982 com a organització pionera en Espanya amb l´objectiu de que les dones rurals tinguen visibilitat i puguen obtindre una igualtat real d´oportunitats.

  Després de 30 anys, AFAMMER compta amb més de 180.000 sòcies, a més a més,  ha tingut presència a nivell nacional i internacional en governs, parlaments nacionals, el Parlament Europeu, i la IV Conferència Mundial de la Dona de Beijing en 1995, entre altres.

  Aquesta setmana, AFAMMER ha iniciat el primer taller sobre habilitats digitals en les instal·lacions del Centre Municipal Joanot Martorell (FPA), el qual comprèn un període de tres dies on s’aprenen habilitats diverses.

  A més, tindrà lloc un segon taller que es durà a terme entre els dies 29, 30 i 31 de juliol, amb l’objectiu de cobrir les necessitats fonamentals per a l’emprenedoria amb la col·laboració desinteressada de «cibervoluntarios».

  Desde la regidoria d´igualtat es pretén vetllar per la incorporació de la perspectiva de gènere en totes les polítiques, programes i projectes de l´órgan municipal promovent la no discriminació per raó de sexe, gènere o orientació sexual, incorporant la participació activa d´aquelles associacions que promouen la igualtat de la dona.

  Pujar