elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rescaten a una xiqueta de dos anys que es va quedar atrapada entre els barrots d'una taula a Miramar (València)

Rescaten a una xiqueta de dos anys que es va quedar atrapada entre els barrots d'una taula a Miramar (València)
  • Bombers del parc d'Oliva van realitzar la maniobra i van distraure a la xicoteta amb dibuixos per a evitar que s'espantara encara mes

Gran susto es va portar una família de Toledo que passa les seues vacances a la platja de Miramar (València). Estaven a la seua casa quan la seua filla, una xiqueta de dos anys, va tractar de creuar una taula i es va quedar enganxada entre dos barrots. No podia eixir i van haver de demanar auxili per a rescatar-la. Els bombers van realitzar una maniobra ràpida i silenciosa per a no espantar a la xicoteta, que estava molt espantada. Finalment tot va quedar en un susto.

De fet, els familiars estan “molt agraïts” i ahir els bombers li van entregar a la xiqueta la reproducció d'un casc de bomber: “Això es fa per a ajudar els menors a superar una situació traumàtica i estressant”, expliquen des del Consorci Provincial de Bombers de València.

Una iniciativa l'objectiu de la qual és establir una associació positiva i evitar que la xicoteta de dos anys tinga un trauma. De fet, durant la maniobra, es va distraure a la xiqueta amb dibuixos i es va utilitzar una cisalla manual per a no fer soroll.

Pujar