elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Gent Gran organitza una festa d’estiu per als nostres majors

La Regidoria de Gent Gran organitza una festa d’estiu per als nostres majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Gent Gran organitza una festa d’estiu per als nostres majors - (foto 2)

  Aquest dissabte, 12 d'agost, la platja de la Mitja Galta acollirà una festa a l'aire lliure per als majors, organitzada per la Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor.

  La festa començarà a partir de les 21 h, amb un sopar de "sobaquillo", on es serviràn papes, coctel d'olives, fuits secs, begudes, gelat... A més a més, per amenitzar la vetllada es comptarà amb una discomòbil amb música de guateque dels anys 60, 70 i 80.

  Amb l'objectiu de facilitar el transport als participants, hi haurà un bus gratuït que partirà a les 20.15 hores des del poble a la mar. Aquest eixirà del col·legi Lluís Vives, i farà dos parades, una serà la parada de taxis (front el supermercat Mas y Mas) i una altra el Centre Polivalent; i tornarà a les 00.30 h des de la platja amb el mateix recorregut.

  La Regidora de Gent Gran, Yolanda Pastor, assenyala amb il·lusió que "és la segona vegada que es realitza aquesta activitat degut a l'èxit que va tindre l'any passat, per aixó convide a que la gent participe i vinga a gaudir d'aquesta nit".

  La venda de tiquets té lloc a la Llar de Jubilats i Pensionistes, la Junta de Jubilats Sant Francesc i al propi Ajuntament d'Oliva; el preu serà un donatiu de 5 €.

   

  Pujar