16 de juliol de 2019 16/7/19

La Regidoria de Comerç aprova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO

La Regidoria de Comerç aprova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO - (foto 1)
MÉS FOTOS
La Regidoria de Comerç aprova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO - (foto 2)

El regidor delegat de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, i la presidenta de l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, Rosa Llopis, van signar el passat 14 de desembre el conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat comercial per a la promoció del comerç local d'Oliva durant el 2018.

El conveni estableix que el consistori aportarà una subvenció de 10.000 euros a ACCO, 1.500 més que en el conveni del 2017, que servirà per al finançament de la seua activitat, en ser considerada d'utilitat pública, interés social i veïnal, i complementària a la desenvolupada pel mateix consistori pel que fa a la promoció del comerç local. Pel que fa a les despeses subvencionades, tenim les nòmines del personal de la mateixa entitat, els serveis exteriors i les despeses en funcionament, el lloguer d'immobles, els subministraments necessaris per a l'execució i difusió, i el material fungible d'oficina.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, s'ha mostrat satisfet per la signatura d'aquest conveni: "Som conscients del treball que l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO realitza en benefici del nostre comerç local i de la nostra economia. Per això hem fet l'esforç d'incrementar no només la subvenció anual establerta en el conveni sinó també el suport necessari, tant pel que fa a les infraestructures com a la comunicació, de les diverses accions promocionals que s'organitzen al llarg de l'any: la campanya comercial i el Mercat de Nadal, Les fires d'estiu Voramar i de les Rebaixes, etc."

Èxit de vendes i públic del Mercat de Nadal d'ACCO

Pel que fa al Mercat de Nadal d'ACCO que es va celebrar ahir diumenge 16 de desembre, organitzat per ACCO i la Regidoria de Comerç, Mercat i Consum, cal dir que va resultar tot un èxit de públic i vendes.
El Mercat, que va tindre lloc a la plaça de l'Ajuntament i els carrers Constitució i Major, va comptar amb nombroses atraccions infantils i la participació de més de 25 comerços associats.

A més, va estar complementat per una Fira de Nadal, organitzada també per la Regidoria de Comerç, amb parades artesanes, granja, Betlem Vivent o el Pare Noel.

El Mercat i la Fira de Nadal van aconseguir que Oliva visquera un cap de setmana festiu i nadalenc, a més de promoure el comerç local en una campanya tan important com és la de Nadal.