13 de desembre de 2019 13/12/19

PSPV: "No adquirim les butaques guardades"

  Al plenari ordinari, Enric Escrivà, regidor de Cultura, ens anuncia que les butaques que volíen adquirir-se, estan en mal estat. "Hem perdut quasi dos anys de legislatura, per no fer-nos cas des d'un principi".

  Al plenari ordinari, al torn de precs i qüestions, el nostre portaveu, Carlos Mengual, va preguntar al Regidor de Cultura, Enric Escrivà, com s'hi trobava la situació a l'Olimpia i l'adquisició de les butaques, la resposta del regidor de Bloc-Compromís va ser "no anem a comprar les que tenim guardades, si no, adquirirem unes noves".

  Des del Grup Socialista, "hem estat denunciant la mala situació de les butaques que havíem agafat d'un antic teatre de Denia, i que porten més de tres anys guardades a una cotxera, "en distints plenaris hem denunciat la situació de mal estat, tant del Teatre Olimpia, com de les butaques que volien utilitzar per reemplaçar, però la resposta del Govern, i del regidor competent, era que si que estaven en condicions, i així anaven a continuyar" indica el portaveu socialista".

  "Doncs no, i ara el temps i el Govern mateix ens dona la raó"."Hem perdut més de tres anys, dos en aquets legislatura, per no fer cas a allò que l'oposició, en aquest cas el Grup Socialista estàvem advertint" comenta Carlos Mengual.

  "El Teatre Olimpia continua estant en unes condicions pèssimes, sent motiu de queixes veïnals, i del teixit associatiu, i on ens realitzen actes de gran qualitat, en un espai tant fabulós com poc cuidat, i unes butaques en situació de seriosa brutícia i erosió".

  "No es pot permetre aquest desgavell, per no ser responsable, i per no fer cas ni als ciutadans, ni a les associacions, ni a l'oposició. Perduts dos anys de legislatura" indica Mengual.

  Tema a banda serà, la situació de relació amb el propietari de les butaques, q"ue l'hem tingut tres anys esperant a la nostra resposta, i pareix, segons paraules del regidor Escrivà, no anem a reemborsar cap quantia, i li tornarem unes butaques en pitjor estat d'aquell en el que s'hi trobaven les butaques ara fa més de tres anys".

  "No podem actuar d'aquesta manera, sense responsabilitat, sense plantejament, sense escoltar a ningú, i al final, creant una situació pèssima, en aquest cas, a un edifici tant utilitzat com emblemàtic, que és el Teatre Olimpia" finalitza Mengual.

  ocultar
  PSPV: "No adquirim les butaques guardades"
  Pujar