elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PSOE: "La transparència i participació de l'oposició, queda a un segon plànol al Govern a Oliva"

  Dema dimecres, el senyor alcalde, David González, ha convocat un plenari, a les 9 del matí. El Grup Socialista, ja el va informar de la dificultat de l'assistència si continuava aquest horari, però finalment es realitzarà a aquesta hora.

  "El divendres passat, a la Comissió de Governació, li varem traslladar que aquest horari ens dificulta i molt, la nostra assistència al plenari" indica Mengual.

  El senyor González ens va comentar, que pel tema de la modificació pressupostària, era precís fer-ho el dimecres pel matí. "Primer, de nou les presses són el full de ruta d'aquest govern, i segon, podria haver-se fet aquesta comissió (hisenda) dijous, i per tant podria portar a terme el plenari el dimarts pe la vesprada", comenta Mengual.

  No sols portem aquest punt a l'ordre del dia, si no que afegim l'aprovació del Pla d'ordenació dels Recursos Humans i la modificació de la RLT. "Aquests punts no corrien tanta pressa, i els situem ací, no permetent als treballadors de l'Ajuntament assistir al plenari, per escoltar les propostes i arguments de la corporació, en un tema que els implica directament" analitza el portaveu socialista.

  Mitjançant registre d'entrada, hem infomat al senyor alcalde, que per qüestions laborals, professionals i personals, tan sols podrà assistir al plenari, el nostre portaveu Carlos Mengual.

  Per tant, "de nou no permetem a l'oposició la seua tasca, ni als ciutadans poder assistir als plenaris a l'Ajuntament d'Oliva".

  Pujar