elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PSOE: "Ja vam advertir que no s'havia treballat suficient per a que ens concediren els fondos FEDER"

  Ahir al BOE, va eixir l’anunci on apareixien la acceptació o no de les concessions dels fons FEDER, anomenat EDUSI, per al desenvolupament urbà sostenible, i a Oliva li ha segut denegat.

  Estem davant d’unes ajudes molt necessàries per a les poblacions, per poder desenvolupar-se, i fer front als nous reptes. Algunes ciutats com Orihuela, Burriana, Quart de Poblet, Villena,...han segur seleccionades, Oliva no.

  “És preocupant que Oliva no siga seleccionada, però més preocupant era el projecte que vam presentar, i que ja vàrem advertir a les Comissions i als Plenaris que no havia segut treballat el suficient, i que volíem enganyar-nos, però que difícilment seria seleccionat. I així ha segut” comenta Mengual.

  Per aquestos fons, hem vist a ciutats com Quart de Poblet, que han treballat en un projecte de qualitat, i amb un seriós plantejament d’allò que volen portar a terme, el Govern d’Oliva no té cap plantejament del que volem per a la nostra ciutat.

  “Quan un Govern no té un projecte comú de ciutat, quan cada regidoria traballa per a ella, com indiquen alguns regidors, quan no hi ha un plantejament comú, i quan no es treballa un projecte global i es realitza un bon treball, és molt difícil que s’aconseguixca els Fons FEDER” anuncia Mengual.

  Tenim el REVIVAL, que és per al casc antic parat, el projecte del sector 18 de la platja, on el senyor Peiró regidor de plantejament urbanístic va indicar que es faria un desenvolupament hosteler, parat, i no coneguem d’un plantejament comú del que volem d’Oliva, i així es difícil aconseguir nous reptes.

  “Ara vindrà període d’al·legacions, i temps per treballar, des del Grup Socialista estem a la disposició del Govern, per fer un front comú, i fer un gran projecte, per poder ser escollit per a aquests fons, amb un plantejament comú de ciutat” finalitza Mengual.

  Pujar