16 de gener de 2021 16/1/21

Oliva tanca aquest dissabte la 4a edició del cicle “Música a la mar”

Oliva tanca aquest dissabte la 4a edició del cicle “Música a la mar” - (foto 1)
  • La Colla Sarabanda i el grup de danses Raval i Vila d’Oliva tanquen el cicle de concerts d’estiu amb un espectacle multidisciplinari que combinarà un taller d'indumentària valenciana per als més menuts, música i balls populars

El pròxim dissabte 17 d’agost, a la plaça d’Europa podrem gaudir de l’últim dels concerts-actuacions programades en la 4a edició del cicle “Música a la mar”, a partir de les 20.00 h.

Abans del començament dels balls i la música tradicional, es realitzarà un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, dut a terme pel mateix grup de danses Raval i Vila. Així els xiquets podran colorejar i retallar diferents figures i vestits de la vestimenta folklòrica valenciana.

A partir de les 20.30 h, la música de dolçaina i tabal, juntament amb la dansa tradicional, escenificaran balls típics del Corpus, així com diferents jotes, malaguenyes i boleros.

Serà el moment d’aprendre alguns dels passos que conformen aquests balls, fent participar a la gent, per fer de l'espectacle un vertader sarau a la plaça, com ens ha explicat Mavi Pérez del Grup de Danses Raval i Vila.

Un espectacle d’arrel valenciana que arriba precedit pels cinc concerts que han marcat el ritme de la platja d’Oliva des del passat 26 de juliol. El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, s’ha mostrat satisfet per l’acollida que ha tingut la programació entre el públic local i el turista, i ha animat a tots a “prendre part del tancament del cicle per gaudir d’una bona mostra de la nostra cultura popular.”

Paco Pérez, president de la Colla Sarabanda, ha explicat que està molt content de poder col·laborar en aquest cicle i que la nostra cultura forme part d’ell.

“Un bon final per a la quarta edició del cicle i una gran manera de contribuir al foment i la difusió de les nostres senyes d’identitat entre el turisme d’Oliva i els seus veïns”.

El regidor, per la seua part ha recordat el caràcter gratuït i familiar del concert, i ha remarcat “el tarannà local del cicle “Música a la mar”, que al llarg de l’estiu ha deixat ben palesa la diversitat musical d’Oliva i la seua vitalitat cultural.”

Pujar