4 d’agost de 2020 4/8/20

Oliva registra 6 nous casos i eleva a 8 els contagiats per COVID-19

Hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia
Hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia
  • L'alcalde del municipi ha anunciat que se suspenen totes les activitats previstes i l'increment de les mesures de prevenció i control

El COVID-19 continua causant estralls a la comarca de la Safor i sis nous casos positius confirmats a Oliva durant les últimes 24 hores eleven la xifra total en la localitat a huit infectats.

Després de detectar a principi de setmana un cas positiu a l'Ajuntament d'Oliva, la propagació ha anat en augment i ja són huit les persones que han contret la malaltia. Totes elles, segons ha detallat l'alcalde David González, estan controlades pels responsables sanitaris i cap presenta simptomatologia greu.

A causa d'aquest motiu, el consistori ha decidit anul·lar totes les activitats previstes per a les pròximes setmanes, per a contribuir a la prevenció i al fet que els casos de Coronavirus no aconseguisquen cotes més altes en la ciutadania.

El primer edil d'Oliva ha fet una crida pública a la calma i a la tranquil·litat, a més d'anunciar l'increment de les mesures de prevenció i de control per a seguir rigorosament el protocol d'actuació previst per a aquesta situació.

González ha assegurat en les seues xarxes socials que “és molt probable que al llarg dels pròxims dies es detecten més casos positius, per la qual cosa és important mantindre la calma i continuar complint estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar