elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent

Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent
  MÉS FOTOS
  Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent - (foto 2)
  Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent - (foto 3)
  Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent - (foto 4)
  Oliva reconeix el talent i l’esforç acadèmic dels premis extraordinaris dels cursos 2018/19 i 2019/20 en un emotiu acte al Centre Polivalent - (foto 5)

  El passat dissabte, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva que encapçala Maria Josep Llorens, va organitzar l’acte de reconeixement dels premis extraordinaris de l’alumnat de primària, secundària i premis professionals de la música dels cursos 2018/19 i 2019/20.

  A l’acte, que va tindre lloc al Centre Polivalent d’Oliva, va comptar amb la presència de l’alcalde, David González, de la Co-directora de la càtedra de Drets Lingüístics i Acadèmica de la Llengua, Vicenta Tasa, els regidors de Turisme i Platges i ADL, Kino Calafat, de Cultura, Julio Llorca i de Participació Ciutadana, Josep Escrivà i representants del grups de la corporació municipal.

  Però, sobretot va comptar amb la presència dels i les protagonistes reals de l’esdeveniment: l’alumnat guardonat acompanyat pels directors i directores dels centres escolars,  tutors i tutores, pares i mares i familiars dels i les alumnes.

  La regidora d’Educació, Maria Josep Llorens va fer d’amfitriona en aquest esdeveniment que tenia com a finalitat “donar un reconeixement públic a l’esforç i dedicació de l’alumnat en les diferents etapes de l’ensenyament bàsic i reforçar aquells aspectes que incideixen en la millora del sistema educatiu” tal i com va afirmar en el discurs de presentació Llorens.

  El departament d’educació de l’ajuntament d’Oliva va iniciar el reconeixement d’aquests guardons, fa ja uns anys i en els dos últims cursos no hem pogut fer aquest tipus d’actes degut a la pandèmia. Segons l’edil d’Educació “han estat dos cursos molt complicats en el que els centres educatius amb els seues equips directius, els docents, les  AMPES els pares i mares, i tot l’alumnat han fet un esforç immens perquè la tasca educativa poguera continuar amb certa normalitat”.

  “No és fàcil aconseguir un expedient amb les més altes qualificacions per poder aspirar a un premi extraordinari. És necessari un treball constant, dedicació, sacrifici i tot eixe esforç és el que volem destacar hui”, va continuar la regidora.

  Vull felicitar-vos a cadascun dels guardonats i guardonades, és un dels primers èxits que aconseguiu i de segur que podreu assolir fites molt importants al llarg de la vostra vida. Treballeu per aconseguir els vostres somnis” va concloure Llorens en la presentació de l’acte.

  A continuació, va prendre la paraula l’alcalde, David González, qui va voler felicitar també als pares, mares i familiars dels guardonats i guardonades per què “és una gran satisfacció veure els magnífics resultats del treball d’un fill o un familiar i de segur que vos heu implicat al màxim perquè aconseguiren eixe bon expedient”.

  A més, González també va tindre paraules d’agraïment per “als tutors i tutores, als professors i professores dels centres  educatius per què segur que també heu aportat el vostre granet d’arena perquè l’aprenentatge fora el millor possible”.

  Tot seguit, la regidora va reprendre la paraula i va nomenar a tot l’alumnat per que recollira un regal també molt especial, el llibre “Dotzena i mitja de Llegendes del Pinet” amb el qual es volia commemorar aquest reconeixement acadèmic.

  Per concloure l’acte, Vicenta Tasa, Doctora en Dret Constitucional i premi extraordinari de doctorat 2017-2018, experta en drets lingüístics dins del marc constitucional i en l’actualitat co-directora de la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València va fer un parlament d’agraïment per la invitació a participar en “aquest acte tan significatiu i important per a refrendar el bon camí d’aquells i aquelles alumnes que s’esforcen i lluiten per aconseguir els seus propòsits”.

  Aquesta és la relació de guardonats i guardonades:

  ALUMNAT DE PRIMÀRIA CURS 2018/2019

  1. Diego Borras Oliver                    CEIP Alfadalí
  2. Ízan Pérez Rodríguez CEIP Alfadalí
  3. Pau Doménech Bernabeu CEIP Hort de Palau
  4. Josep Jesús Ferrer Bertó CEIP Hort de Palau
  5. Lucia Parra Victoria CEIP Hort de Palau
  6. Eliot Pekalski CEIP Lluis Vives
  7. Carles Gregori Garcia CEIP Santa Anna
  8. Saul Dorado Fornet CEIP V. Desemparats
  9. Marc Alcaraz Mena CC Rebollet
  10. Alejandro Montañés Sánchez            CC Rebollet
  11. Alba Moreno Gisbert                        CC Rebollet
  12. Álex Salabert Escrivá CC S. Jose Montaña
  13. Francisco Soriano Cotaina CC S. Jose Montaña

  ALUMNAT DE SECUNDÀRIA CURS 2018/2019

  1. Maria Riera Llidó IES GABRIEL CISCAR
  2. Júlia Sigalata Gregori IES GABRIEL CISCAR
  3. Marcos Castaño Boscá CC El Rebollet
  4. Andrea Colla Mejías CC El Rebollet
  5. Adrià Bayona Berbegall IES GREGORI MAIANS
  6. Júlia Gregori Sabater IES GREGORI MAIANS
  7. Guillem Salelles Morell IES GREGORI MAIANS

  ALUMNA PREMI PROFESSIONAL CONSERVATORI DE MÚSICA JOSEP CLIMENT CURS 2018/2019

  1. Silvia Soldevila Garcia - Especialitat Clarinet

  ALUMNES DE PRIMÀRIA CURS 2019/2020

  1. Mireia Martinez Benavent CEIP Alfadalí
  2. Javier Sánchez Sanchis CEIP Alfadalí
  3. Jordi Llorca Pavlista CEIP ALFADALÍ
  4. Pau Muñoz Morell CEIP Hort de Palau
  5. Leo Ocete Ocón CEIP Hort de Palau
  6. Le Yi Wu CEIP Hort de Palau
  7. Aina Bonet Collado CEIP La Carrasca
  8. Andra Escriva Vicoveanu CEIP La Carrasca
  9. Estela de Jesús Larios CEIP Lluis Vives
  10. Jonás Tomás García CEIP Lluis Vives
  11. Sara Tomás García CEIP Lluis Vives
  12. Marc Gregori Garcia CEIP Santa Anna
  13. Paula Costa Cabrera CEIP V. Desemparats
  14. Pau Devesa Fiter CEIP V. Desemparats
  15. Marc Jordá Moya CEIP V. Desemparats
  16. Clara Castaño Blasco CC Rebollet
  17. Alani Flack Murcia CC Rebollet
  18. Naroa Santasfelicitas Llodrá CC Rebollet
  19. Neus Morató Ibañez CC S. Jose Montaña
  20. Jaume Sánchez Tomás CC S. Jose Montaña
  21. Fabian Andrei Solomon CC S. Jose Montaña

  ALUMNES DE SECUNDÀRIA CURS 2019/2020

  1. Mercé Artés Llamas CC El Rebollet
  2. Maria Ferrer Ivanova                            CC El Rebollet
  3. Adrià Vidal Alemany                             CC El Rebollet
  4. Santiago Muñoz Torres                        IES GABRIEL CISCAR
  5. Christian Rey Alvite Leonori                 IES GREGORI MAIANS
  6. Andrei Ioan Vulcu                                 IES GREGORI MAIANS

  ALUMNAT PREMI PROFESSIONAL CONSERVATORI DE MÚSICA JOSEP CLIMENT

  CURS 2019/2020

  1. Alba Martínez Albelda -especialitat Piano
  2. Jesús Salvador Carbó Sanchis – especialitat saxòfon
  Pujar