elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva i 8 pobles més reben el reconeixement del COR i ECOVIDRIO per la seva tasca de reciclatge del vidre

Oliva i 8 pobles més reben el reconeixement del COR i ECOVIDRIO per la seva tasca de reciclatge del vidre
  MÉS FOTOS
  Oliva i 8 pobles més reben el reconeixement del COR i ECOVIDRIO per la seva tasca de reciclatge del vidre - (foto 2)

  Aquest matí s’ha celebrat a Xàtiva l’entrega del reconeixement que el COR i ECOVIDRIO han fet per la campanya del Reto Mapamundi Recicla Vidrio. En l’acte, que ha tingut lloc en el Consorci de Residus a Xàtiva, ha estat present el president del COR,  Vicent Muñoz Jordà i on el municipi d’Oliva ha estat representat per vicealcaldessa de la ciutat, Ana Morell.

  En aquesta entrega de premis, consistent en la decoració dels contenidors verds de vidre amb detalls i motius de cada municipi, han participat els 9 pobles guanyadors: Beniflà, Benigànim, Canals, Cofrents, La Font de la Figuera, Oliva, Potries, Rotglà i Corbera i Xàtiva.

  La representant d’Oliva, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell ha volgut posar en valor aquest premi perquè és un reconeixement a la ciutadania d’Oliva i dels 8 pobles que hui han sigut premiats. I en especial al sector educatiu que com sempre, demostra una gran implicació en totes aquelles propostes de respecte al medi ambient. I també al sector de l’hostaleria, que ha donat un pas endavant en la conscienciació del reciclatge”, ha indicat Morell en l’entrega del premi.

  I és que tal i com ha dit la vicealcaldessa d’Oliva, les dades corroboren aquesta declaració ja que, actualment i segons l’estudi del COR, s’ha aconseguit augmentar un 6% la tasa de reciclatge del vidre en aquests municipis, arribant fins a un 79% de reciclatge del vidre utilitzat en les nostres llars i locals de restauració i hostaleria.  

  Segons l’edil de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, Maria Josep Llorens, “en les properes setmanes s’intal·laran en els contenidors, la nova cartelleria i vinils decoratius per a l’orgull del nostre poble com a un dels més compromesos amb el reciclatge. I açò ens ha de motivar com a ciutat, per a continuar treballant pel reciclatge i col·laborar amb el medi ambient”, ha indicat Llorens.

  Pujar