elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva perd la seua 31 edició de la Fira del Motor pel Coronavirus

Oliva perd la seua 31 edició de la Fira del Motor pel Coronavirus
  • L'Ajuntament ha citat als empresaris del sector dilluns que ve per a donar veu als afectats per la cancel·lació

MÉS FOTOS
Oliva perd la seua 31 edició de la Fira del Motor pel Coronavirus - (foto 2)
Oliva perd la seua 31 edició de la Fira del Motor pel Coronavirus - (foto 3)
Oliva perd la seua 31 edició de la Fira del Motor pel Coronavirus - (foto 4)

La greu crisi provocada per la pandèmia del Coronavirus segueix deixant nombroses cancel.lacions importants. En aquest cas li ha tocat al consistori d'Oliva, que ha pres la decisió de cancel·lar la que anava a ser la 31 Fira del Motor de la localitat a causa d’aquest COVID-19. La regidora de Comerç d'Oliva, Yolanda Balaguer, ha fet una valoració i ha conclòs amb què “a causa de l'Estat d'Alarma en el qual es troba tot el país des del 14 de març, no es va poder continuar amb la planificació, organització i coordinació d'aquest esdeveniment”. Per aquestes circumstàncies considera Balaguer que han actuat amb “la màxima responsabilitat, ja que es tracta d'un esdeveniment amb gran afluència i es podria haver posat en risc el desconfinamiento progressiu i escalonat que s'està duent a terme”.

Des de la seua regidoria s'ha citat dilluns que ve a l'Ajuntament als empresaris de l'àmbit de l'automoció, bicicletes, vehicles industrials que anaven a participar en la gran festa del motor d'Oliva. Des del consistori comprenen que “tots ells es troben davant una situació econòmica complicada i volem escoltar les seues necessitats i suggeriments de cara al seu sector”.

Seguint aquesta mateixa línia, s'ha promogut des del consistori i aquesta regidoria concreta un assessorament a tots els ciutadans sobre la tramitació de les diferents ajudes que existeixen en el sector de l'automoció per a ajudar als directament afectats com les empreses que veuran com deixen de guanyar els importants beneficis que ocasionava una fira del calat d'aquesta.

 

Pujar