20 de maig de 2019 20/5/19

Oliva participa en la nova campanya de Rebaixes en valencià de les Agències AVIVA

Oliva participa en la nova campanya de Rebaixes en valencià de les Agències AVIVA - (foto 1)
MÉS FOTOS
Oliva participa en la nova campanya de Rebaixes en valencià de les Agències AVIVA - (foto 2)

L’Ajuntament d’Oliva es torna a sumar enguany a la campanya conjunta de Rebaixes de les Agències AVIVA de Foment del Valencià i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, per tal que a tots els comerços, especialment de roba i calcer, lluïsquen les bandes publicitàries de rebaixes i descomptes, en valencià.

La Regidoria de Cultura, a través de l’Agència AVIVA, ha repartit 1.000 cartells amb les paraules «Rebaixes» i «Descomptes» com a reclam, i fins a 10.000 etiquetes amb els lemes «Abans» i «Ara» per marcar el preu antic i el rebaixat.

Enric Escrivà, regidor de Cultura, ha assenyalat que “es tracta d’una iniciativa que ens agrada fer, ja que ajuda al comerç local a impulsar l'ús social del valencià; i també és una forma de recolzar el teixit comercial de la ciutat, representat per ACCO, que participa directament en multitud d’activitats culturals com ara la Poefesta o el Repte Lector de les biblioteques”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, s’ha mostrat doblement satisfet per la iniciativa, “perquè promou l’ús del valencià i també del comerç local. Sempre és d’agrair la col·laboració en la difusió dels comerços del poble, i ací a Oliva està molt bé fer-ho en valencià perquè és la llengua que parlem de forma majoritària. Ara cal que els ciutadans responguen normalitzant cada dia més el valencià en tots els àmbits i també consumint en les nostres botigues, que són garantia sempre de qualitat i d’atenció personalitzada al client”.   

La distribució es realitza a través de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), però els comerciants no associats que estiguen interessants a adherir-se a la campanya poden passar per l’ajuntament i recollir el material en l’Oficina de Promoció de l’ús del Valencià (segona planta).

 

Añadir comentario

Es necesario estar registrado para poder añadir comentarios. Si aún no tienes cuenta, haz click aquí

{{ user.username }}
{{ user.name }}
{{ titleError }}
Max. caracteres: {{ maxChars }}
{{ charLength }}/{{ maxChars }} Has excedido el limite de caracteres
{{ textError }}
Enviar comentario

fg gdfgdfgdfgdfgdfgdf dfgd gdfg dfgdfgd gdfg ddgf dfg dg dg dgdf gdfgdf gdg dfgdfgdf g gdfg dfgdf

fg gdfgdfgdfgdfgdfgdf dfgd gdfg dfgdfgd gdfg ddgf dfg

Envíar otro comentario