elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva organitza el proper 30 de març una nova jornada de salut pública

Oliva organitza el proper 30 de març una nova jornada de salut pública
  • Aquesta és la segona de les  VI Jornades de Salut Pública que s’han organitzat enguany, amb la col·laboració del Departament de Salut

  • La cita, a les 16 hores a la Casa de la Festa, on es tractaran temes com ara les activitats comunitàries del Centre de Salut, l’ús de l’esquena, la higiene del somni o la gestió de l'estrès

La regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix, Miguel Monzonís ha organitzat una nova jornada dins del cicle de la 6a edició de les Jornades de Salut Pública amb la col·laboració del Centre de Salut d’Oliva i el Departament de Salut de Gandia.

Aquesta segona jornada, que tindrà lloc el proper 30 de març, també serà a càrrec de personal sanitari del Centre de Salut d’Oliva i s’oferirà al mateix lloc de la primera jornada, a la Casa de la Festa. En aquesta ocasió, els temes a tractar són d'interès general  per a tota la població, com ara les activitats comunitàries que organitza el centre de Salut d’Oliva i que poden estar relacionades amb xerrades com la que s’anuncia o eixides en grup per a caminar i mantindre una activitat física constant.

En la jornada del proper dia 30 de març, també es tractaran temes relacionats amb l’esquena i el seu bon posicionament a l’hora de treballar o romandre a casa; es parlarà de la higiene del somni i per tancar la jornada es farà una breu ponència sobre la gestió de l'estrès i la introducció d’hàbits de vida saludables per mantindre un model de vida de qualitat.

El regidor de l'àrea ha destacat la importància de “treballar la salut en totes les seues vessants, tant alimentària com , esportiva, passant per la vinculada a la relació social i la individual. Es tracta, en definitiva d'introduir xicotets canvis en el dia a dia per poder assolir un model de vida més saludable”, ha expressat Monzonís.

En acabar les ponències, es servirà un aperitiu al públic assistent. La data prevista per a la pròxima jornada de Salut Pública és el 27 d’abril de 2023. 

Pujar