19 d’octubre de 2020 19/10/20

Oliva multa a 20 persones per no portar la mascareta durant el cap de setmana

Platja d'Oliva
Platja d'Oliva
  • La Policia Local ha interposat un total de 65 sancions per diverses infraccions

Les multes per no portar la mascareta higiènica obligatòria segueixen el seu curs a Oliva, on la Policia Local del municipi ha interposat 20 sancions per aquest motiu.

Els agents van localitzar i van identificar a vint persones que no portaven la mascareta o l'estava utilitzant de manera irregular, per la qual cosa van procedir a sancionar-los.

El total de multes durant aquest passat cap de setmana en la localitat, ascendeix a les 65. Aquestes es divideixen en diferents infraccions, ja que el motiu més recurrent ha sigut el de l'incompliment de l'ordenança de l'ús i gaudi de la platja (amb 30 sancions).

A més de les 20 multes per la mascareta, la Policia Local d'Oliva ha interposat 2 sancions per infraccions de seguretat ciutadana, una per consum de begudes alcohòliques en la via pública i 8 per excés de so.

Cal recordar que Oliva ha reforçat el seu control policial tant a la platja com a la ciutat amb un increment d'agents que controlen de manera estricta el compliment de totes les normes de seguretat relacionades amb la pandèmia del COVID-19, amb l'objectiu de mantindre la zona segura i evitant els grans riscos de nous brots de la malaltia.

Pujar