elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva modifica la normativa urbanística que permetrà que Alehop s’instal•le al polígon el brosquil i crear 200 llocs de treball directes i indirectes

Oliva modifica la normativa urbanística que permetrà que Alehop s’instal•le al polígon el brosquil i crear 200 llocs de treball directes i indirectes
  MÉS FOTOS
  Oliva modifica la normativa urbanística que permetrà que Alehop s’instal•le al polígon el brosquil i crear 200 llocs de treball directes i indirectes - (foto 2)
  Oliva modifica la normativa urbanística que permetrà que Alehop s’instal•le al polígon el brosquil i crear 200 llocs de treball directes i indirectes - (foto 3)

  Aquest matí, el Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha aprovat, en sessió extraordinària, la modificació de les normatives urbanístiques a petició del regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, davant la sol·licitud de Grimalt Patrimonial, grup empresarial al que pertany la cadena de tendes amb marca Ale-Hop. Després de molt mesos i reunions entre Monzonís i l’equip directiu, per fi s’ha donat inici al tràmit per a la implantació de l’empresa a Oliva.

  La petició de l’empresa es va registrar el passat desembre, quan ja tenia prevista la instal·lació d’un nou centre logístic a la nostra ciutat. Aquesta petició anava justificada d’una sèrie de necessitats logístiques que es feien extensibles a la resta de negocis establerts al polígon industrial i és que, fins ara, la normativa sols contemplava la construcció de planta baixa i planta primera destinades a oficines en les pròpies naus.

  Ara, amb la nova modificació i atenent a la petició de Grimalt Patrimonial, es podràn construir planta baixa, planta primera i planta segona, ocupant un màxim del 30% de la superfície en planta baixa edificada, permetent dedicar estes plantes a oficines i sector terciari. Aquest canvi en la normativa que regula el sòl industrial d’Oliva no suposa, segons l’informe tècnic, una ampliació de l’altura de les naus industrials ja que aquesta ve determinada segons l’activitat a desenvolupar per l’empresa i per tant, tampoc afectarà al paisatge urbanístic de la zona.

  Segons informa Grimalt Patrimonial es preveu fer una edificació de 20.000 m2 de planta i 4.000m2 en les 2 plantes que es dedicaran a I+D i oficines. En el mateix projecte es preveu implantar una instal.laciò fotovoltaica que ocupe gran part de la coberta.

  A més a més, es preveu la creació de 100 llocs de treballs directes a banda de tots els indirectes que es generaran gràcies a l’impacte econòmic que tindrà l’establiment del centre logístic d’Ale-Hop a Oliva”.

   

  Pujar