elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva instrueix als agricultors per a actuar davant possibles robatoris, intoxicaciones o descontrol de crematoris al camp

Oliva instrueix als agricultors per a actuar davant possibles robatoris, intoxicaciones o descontrol de crematoris al camp
  • El consistori ha editat un fullet informatiu que resumix, d’una manera clara i molt explicativa, com actuar al camp

El Departament d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva, dirigit per Miquel Doménech, ha editat un fullet informatiu que resumix, d’una manera clara i molt explicativa, com actuar en el cas de patir algun robatori, intoxicació per utilitzar productes químics, possible descontrol de la crema de restes de poda o matolls, o en cas de patir algun focus descontrolat de plagues.

Aquest fullet estarà disponible en els diferents establiments de productes agrícoles, en els edificis municipals i en els diferents comerços del municipi, perquè estiga a l’abast de totes aquelles persones interessades. També estarà disponible en la pàgina web municipal perquè tota aquella persona interessada se’l puga descarregar.

Des del departament s’ha treballat recopilant la informació de diferents fonts i administracions perquè tots els agricultors del municipi puguen tindre unes pautes clares i concises en cas de sofrir algun risc amb el desenvolupament de la seua tasca diària al camp.

«Continuarem treballant per donar facilitats i tindre informats a tots els nostres agricultors, escoltarem les demandes que ens facen arribar i els facilitarem tot el que estiga en les nostres mans perquè puguen actuar de manera ràpida davant les problemàtiques que puguen sorgir en la seua tasca diària», ha assegurat el regidor Miquel Doménech.

Pujar