18 de novembre de 2019 18/11/19

Oliva inicia els tallers de memòria per a la Gent Gran

Oliva inicia els tallers de memòria per a la Gent Gran - (foto 1)

  La Regidoria de Gent Gran, que encapçala Ana Morell, recorda que ja s'han iniciat les activitats i tallers que formen part de la programació en aquest últim trimestre de l’any 2019.

  Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre els nostres majors poden gaudir tots els dimarts amb un Taller de Memòria a les 10.15 h, al Centre Social de Sant Francesc; i a les 11.15 h a la Llar de Jubilats i Pensionistes d'Oliva. Com que es tracta d'un taller de prevenció, tot i estar dirigit a persones majors, també està obert a qualsevol persona que desitge assistir. No cal inscripció prèvia a les sessions.

  Els objectius principals d'aquesta activitat són l'estimulació de la memòria recent, la memòria semàntica, la memòria auditiva, l'atenció i concentració, la memòria remota i per últim l'orientació temporal.

  “Des de la Regidoria de Gent Gran desitgem que la gent gran de la nostra ciutat participe activament en les activitats i tallers que els plantegem de forma setmanal. El principal objectiu és el d’afavorir l’envelliment actiu creant un espai participatiu de la gent gran d’Oliva” assenyalava la regidora Ana Morell.

  ocultar
  Oliva inicia els tallers de memòria per a la Gent Gran
  Pujar