20 d’octubre de 2020 20/10/20

Oliva no baixa la guàrdia i multa a 23 persones per no portar la mascareta obligatòria

Platja d'Oliva
Platja d'Oliva
  • El passat cap de setmana es va saldar amb 144 multes interposades per la Policia Local del municipi

Els agents de la Policia Local d'Oliva mantenen el seu estricte compromís per fer complir les normes de seguretat entre la població. A pesar que no és una xifra notablement alta, les 23 multes a gent que no portava la mascareta higiènica o que la utilitzava de manera incorrecta evidencien que no tots els ciutadans compleixen amb el que s'estableix per les autoritats sanitàries per a contindre la propagació del COVID-19.

Les sancions durant el passat cap de setmana han ascendit fins a les 144 per diversos motius. A més de les 23 per les mascaretes, els agents policials van multar a 11 persones per infringir l'ordenança de venda no sedentària, 7 infraccions de l'ordenança de l'ús i gaudi de la platja, 67 per infraccions de trànsit, 5 per desobediència a l'autoritat, 3 per consum de begudes alcohòliques en la via pública i una per l'organització d'una festa privada en un lloc no autoritzat.

Des del consistori d'Oliva continuen recordant la importància que tenen tots els ciutadans per a detindre la propagació del virus, encara que cal destacar que aquesta localitat és un de les destinacions turístiques més demandades durant aquesta temporada estival i la seua població augmenta considerablement durant aquests mesos d'estiu, la qual cosa no eximeix del compliment de totes les normes sanitàries, però sí que implica una major presència policial per a garantir la seguretat del municipi.

Pujar