elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J

Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J
  • A l’acte han participat, Ana Morell, Secretaria General de l’agrupació local; Raül Rosselló, Secretari General Comarcal de UGT-PV i l’ex-Ministre de Foment i Candidat al Congrés dels Diputats, José Luís Ábalos

Avant, és el lema del Partit Socialista per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol i l’eslògan baix el que s’ha produït l’encontre entre dirigents socialistes a la Casa de la Festa d’Oliva.

Encetava els parlaments la Secretaria General del PSPV-PSOE d’Oliva, Ana Morell que ha volgut destacar el paper de l’actual govern progressista per a la comarca de la Safor i en concret per a Oliva: “Començant per l’alliberament de l’AP7, però sense oblidar la millora de l’accés nord o les obres del nou accés sud, Oliva està prop de tindre la tan reivindicada alternativa a la Nacional 337 i ha estat de la mà d’un govern Socialista”.

“El 23J ens juguem molt com a País, tots els avanços socials, en matèria d’igualtat entre homes i dones, els drets per a les persones LGTBIQ+, per a les persones migrants... en definitiva, totes les polítiques per a perseguir la igualtat d’oportunitats i tots els drets aconseguits poden perillar, si consentim que entren a les institucions aquells que volen retallar-los” va declarar Morell.

Per a continuar Raül Rosselló va fer un repàs de l’evolució de la reforma laboral els darrers anys i el que ha suposat per a la comarca i per a la ciutat: “És missió nostra que els més joves sàpien que els drets que hui gaudim no han estat ahí sempre, s’han lluitat i no hem de cessar en la conquesta de nous drets per continuar millorant el mercat laboral”.

Per tancar l’acte, José Luis Ábalos ha volgut destacar que: “Les properes eleccions del 23J, no són unes eleccions més d’alternança de govern; se’ns planteja una involució. En aquest cas podem reduir les coses al nivell més elemental: La política és la defensa d’interessos i és important saber cadascú quins interessos defensa, per saber escollir quins representants polítics és vol.”

MÉS FOTOS
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 2)
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 3)
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 4)
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 5)
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 6)
Ocupació, igualtat, diversitat... algunes de les reivindicacions a l'encontre ciutadà del PSPV-PSOE d'Oliva per a les eleccions del 23J - (foto 7)
Pujar