20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les multes per no portar la mascareta a Oliva baixen fins a les 7 durant el cap de setmana

Les multes per no portar la mascareta a Oliva baixen fins a les 7 durant el cap de setmana - (foto 1)
  • El total de les denúncies que ha interposat la Policia Local del municipi ha sigut de 106 per diversos motius no relacionats amb el COVID-19

Els agents policials d'Oliva han detectat a menys gent que incomplia l'obligatorietat de portar ben col·locada la mascareta higiènica durant el passat cap de setmana. Això s'ha observat en les dades de les denúncies, ja que han sigut tan sols 7, 16 menys que l'anterior (que va aplegar fins a les 23 pel mateix motiu).

La baixada ha sigut notable, la qual cosa dona a entendre que més gent apel·la a la responsabilitat per a previndre el Coronavirus i utilitza correctament la mascareta higiènica.

La resta de denúncies, fins a les 106 que s'han interposat durant el passat cap de setmana a Oliva, tenen a veure amb 80 infraccions de trànsit, 8 per no complir l'ordenança de l'ús i gaudi de la platja, 6 pel consum de begudes alcohòliques en la via pública, 2 per desobediència a l'autoritat, 2 per infringir l'ordenança de venda no sedentària, i 1 per incomplir la prohibició de fumar en un espai no autoritzat.

A més d'aquestes 106 multes, la Policia Local d'Oliva ha realitzat 60 serveis a conseqüència de requeriments telefònics per diferents necessitats, i accions dirigides a garantir l'ordre públic com pot ser el control dels aforaments a les platges del municipi, retirada de begudes alcohòliques, o el control d'horaris a les terrasses i en els quiosquets.

Pujar