12 d’agost de 2020 12/8/20

Un milió d'euros permetrà a Oliva acabar i iniciar projectes urbanístics

Nou parc de patinatge a Oliva
Nou parc de patinatge a Oliva
  • És prioritari acabar definitivament la reguarda policial i incorporar un parc de skate insòlit en la localitat

MÉS FOTOS
Nova reguarda policial a Oliva

L'Ajuntament d'Oliva destinarà els 952.056 euros que li ha atorgat la Diputació de València dins del Pla d'Inversions per a la finalització de la reguarda de la Policia Local del municipi i la creació d'un nou circuit de skate, patins, monopatins i bicicletes.

El projecte urbanístic prioritari en aquesta ajuda de la Diputació és el de la reguarda policial, ja que porta diversos anys paralitzat per complet i, per tant, inacabat. És per això que la gran majoria d'aquesta injecció econòmica es destinarà ací, en total 723.570 euros. Les millores seran notables i milloraran la qualitat tant dels serveis d'atenció a la ciutadania com al dia a dia dels agents policials, que comptaran amb unes instal·lacions acabades i acomodades a les seues necessitats laborals. Tant és així que amb la reforma s'inclourà fins a una zona de pràctica de tir en el soterrani, a més de les oficines policials i la reguarda.

Quant al nou parc de skate, patins, monopatins i bicicletes, es tracta d'una reivindicació constant pels joves de la localitat. Amb la instal·lació d'aquesta novetat, la joventut d'Oliva podrà gaudir d'una zona de més de mil metres quadrats en el sector 15 del Passeig Gregori Mayans. Tindrà 120 metres lineals i es realitzaran els pendents del circuit amb llastos. Més enllà de la zona de patinatge, s'habilitarà també un gimnàs bio saludable i una parcel·la infantil en la mateixa àrea. El consistori compta per a aquesta iniciativa amb l'aprovació i llum verda de l'associació veïnal d'Oliva.

Aquest ha sigut possible gràcies als 228.486 euros que s'han destinat dins del mateix pla urbanístic finançat per la Diputació.

L'alcalde d'Oliva, David González, ha volgut destacar la importància de tots dos projectes a la ciutat, ja que “milloraran notablement les vides de les persones gràcies a la inversió econòmica del Pla d'Inversions de la Diputació de València”.

Pujar