elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’IES Gabriel Ciscar guanya el V Concurs de Robòtica de la UPV

L’IES Gabriel Ciscar guanya el V Concurs de Robòtica de la UPV

    Els alumnes de 4t d'ESO Adrià Martínez, Cristina Millet i Kiko Roig han construït un robot en l'assignatura de Tecnologia amb el qual han guanyat el PRIMER premi del concurs de robòtica de l'EPSA, en la categoria lluita, organitzat per la Universitat Politècnica de València. Els guanyadors han estat premiats amb dos kits de robòtica.

    En la prova de velocitat, l'alumne Daniel Sintimbrean va obtindre un meritori quart lloc després d'una fase classificatòria on va superar tots els seus rivals i va aconseguir el record de velocitat.

    El concurs es va celebrar el divendres 27 de gener en el pavelló esportiu del campus de la Universitat d'Alcoi. La participació va ser molt nombrosa amb més de 20 instituts de Secundària de la Comunitat Valenciana i amb un total d'uns 80 robots.

    El concurs comptava amb les categories de lluita i velocitat. En la prova de lluita els robots se situaven en un pista circular i guanyava el robot que aconseguia fer fora el robot contrari. En la prova de velocitat els robots recorrien un circuit amb el mínim temps possible.

    Pujar