elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic

L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic
  • La presentació de l’exposició que la regidora d’Igualtat, Anna Mena, va fer amb la companyia Foteatre, responsable de la mostra fotogràfica va despertar un gran interés al públic assistent

MÉS FOTOS
L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic - (foto 2)
L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic - (foto 3)
L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic - (foto 4)
L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic - (foto 5)
L’exposició “Prou” que la regidoria d’Igualtat i Diversitat d’Oliva ha organitzat amb motiu del 25N, rep una gran acollida de públic - (foto 6)

L’edifici de l’Enginy de Sucre d’Oliva va ser ahir l’escenari de la presentació de l'exposició Fotogràfica “PROU”. Una mostra de fotografies reivindicatives i de denuncia contra la violència masclista vicària. Més de 30 persones assistiren a aquesta presentació que la regidora d’Igualtat i Diversitat d’Oliva, Anna Mena, va donar inicia a les 18:30 hores a la sala d’Exposicions.

“Hem de fer un esforç com a societat per tractar de donar llum a aquestos casos foscos de violència masclista, contra la dona i contra els fills i filles de parelles en les quals hi ha una part que exerceix la violència. El maltractador utilitza els fills i filles per fer mal a la mare. Amb amenaces físiques i verbals, amb xantatges i sobretot amb crims que en els pitjors casos acaben cometent-se i cada vegada, per desgràcia, de forma més sovint”, va indicar l’edil d’Igualtat, Anna Mena.

“La duresa d’algunes imatges representant els crims comesos per maltractadors cap als seus propis fills i filles, per tal de danyar a la mare d’aquests i com a venjança personal cap a les seves exparelles, pot ferir les sensibilitats d’algunes persones, però es tracta d’evidenciar i fer visible aquesta nova violència masclista. Les filles i fills són protagonistes del silenci d'una història que acaba en mort i no ho podem tolerar” va comentar Fanny Pérez, responsable de la Companyia Foteatro, junt a Juan José Todolí, promotors de la idea de l’Exposició conjuntament amb Fem-Acció.

Un total de 25 imatges amb unes nines i ninots de joguet com a protagonistes, que representen les possibles escenes viscudes pels xiquets i xiquetes assassinats a mans dels seus pares, acompanyats de missatges d’odi que s’han reproduït a les converses mantingudes entre les víctimes i els seus maltractadors. 

Pujar