23 d’abril de 2019 23/4/19

L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora

L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora - (foto 1)
MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora - (foto 2)
L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora - (foto 3)
L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora - (foto 4)
L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora - (foto 5)

L'Ajuntament d'Oliva, a través de la Brigada d'Obres i Serveis, està duent a terme treballs de reparació del pou de connexió dels col·lectors d'aigües residuals del cas marítim i del casc urbà amb la depuradora.

Des de fa mesos, s'havien observat enfonsaments en determinats punts de la carretera que uneix al casc urbà i el casc marítim. Els enfonsaments eren provocats per les patologies i les rotures del pou, provocant, a més a més, el col·lapse i les filtracions en els moments de major càrrega.

En conseqüència, s'està procedint a la reparació amb la reconstrucció del prou principal, la reparació dels trams dels col·lectors afectats, el reforç i l'estabilització de la base, treballs de compactació i construcció d'una solera de formigó, i el posterior asfaltat. Està previst que els treballs finalitzen el pròxim 21 de març.

L'alcalde, David González, junt amb l'encarregat de la Brigada i tècnics municipals, ha estat supervisant l'evolució dels treballs aquest matí, i ha destacat el bon fer, la professionalitat i l'esforç que està realitzant el personal municipal, en una obra que està sent més complicada que l'inicialment prevista.

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.