elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament d´Oliva complementa el val-beca menjador de la Conselleria d´Educació

L´Ajuntament d´Oliva complementa el val-beca menjador de la Conselleria d´Educació
  • El Departament de Benestar Social ha preparat un val-beca de menjador, complementari al de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per a arribar a més xiquets i xiquetes

Les famílies vulnerables que no s’han beneficiat del val-beca de menjador de la conselleria, i que tinguen menors o dependents al càrrec, obtindran, per part de l’Ajuntament d’Oliva, entre 30 € i 50 € setmanals per a la compra d’aliments, depenent del nombre de menors o persones dependents al càrrec. Aquesta ajuda es prolongarà durant el temps que els centres escolars estiguen tancats.

“Amb aquesta mesura extraordinària pretenem que en aquesta situació d’estat d’alarma, i crisi sanitària, cap xiquet es quede sense menjar en el nostre poble. Agraïm enormement la tasca realitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en aquest sentit. Alhora, com a institució més pròxima a la ciutadania, des de l’ajuntament volem complir amb la nostra responsabilitat d’arribar a totes les persones vulnerables”, ha assegurat la regidora delegada de Benestar Social, Yolanda Balaguer.

El personal del Departament de Benestar Social ha elaborat una llista de les  famílies vulnerables que puguen necessitar l’ajuda, i l’han contrastada amb les dades de la conselleria. Així, aquelles persones que són beneficiàries del val-menjador municipal rebran la telefonada del personal del departament, que els detallarà tota la informació perquè puguen realitzar la seua compra.

Pujar