elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Oliva aprova el Pressupost Municipal de 2019

L’Ajuntament d’Oliva aprova el Pressupost Municipal de 2019
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Oliva aprova el Pressupost Municipal de 2019 - (foto 2)

  El Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha donat llum verda al Pressupost Municipal 2019. Aquest fet permetrà iniciar els plans de reestructuració i reforç en personal, millora de serveis i el pagament a proveïdors.

  El pressupost ascendeix a un total de 22.560.000 euros, en ingressos i en despeses. Respecte a l’any anterior, s’incrementa en 30.000 euros. ‘Som conscients que la seua aprovació arriba tard i que aquest pressupost hauria d’haver estat aprovat ja abans, i més, en tractar-se d’any electoral, ja que es produeix un retard major en haver de constituir-se el nou equip de govern’ assenyalava la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell.

  Pel que respecta als ingressos, pràcticament es manté la seua previsió respecte a l’any 2018.

  En el capítol de despeses, el major increment es produeix en la partida de personal, que experimenta un increment de 632.950 euros, equivalent al 5.49%. Aquest increment es justifica per l’aplicació del 2.5% d’increment previst pel Reial Decret llei 24/18 per a l’exercici 2019.

  Així mateix, aquest govern va establir com a prioritari reforçar els departaments de RRHH, Contractació i Urbanisme. Per aquesta raó, s’ha consignat les tres places completes (tècnic de contractació + 2 administratius) que figuraven en  ‘encomandes de gestió’ amb un cost total de 139.000 euros.

  Pujar