elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament d´Oliva amplia el servei de Mediació Hipotecària per a atendre als afectats per la crisi del Covid-19

L´Ajuntament d´Oliva amplia el servei de Mediació Hipotecària per a atendre als afectats per la crisi del Covid-19

    Amb l’objectiu de pal·liar els efectes que aquesta crisi sanitària puga tindre sobre les famílies més necessitades, totes les institucions s’han bolcat per a oferir solucions.

    Així, en matèria d’habitatge, l’Ajuntament d’Oliva ha ampliat el servei de Mediador Hipotecari i Conflictes Familiars. El servei que s’oferia periòdicament en el Centre Social de Sant Francesc, passa a ser continu i telemàtic. Es poden fer les consultes pertinents al telèfon 606 421 013 i als correus centromediacion@mediacion.icav.es i hipotecaria@mediacion.icav.es.

    Aquesta acció, coordinada des del Departament de Benestar Social, s’alinea amb altres mesures preses per les institucions superiors. L’ampliació del termini de les ajudes al lloguer d’habitatge de la Generalitat Valenciana i la moratòria de les hipoteques per a aquells que hagen vist reduïts els seus ingressos o es troben en situació d’atur aprovada per el Govern Central s’emmarquen en el mateix objectiu que persegueix l’ajuntament amb l’ampliació del servei de mediació hipotecària.

     “No volem que la crisi actual afecte especialment a les persones més necessitades, per això totes les institucions ens estem coordinant amb l’objectiu de no deixar ningú enrere. Des de l’Ajuntament d’Oliva mobilitzarem tots els recursos al nostre abast perquè les famílies de la nostra ciutat patisquen el menys possible els efectes d’esta crisi”, ha afirmat la regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer.

    Pujar