elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gent gran d’Oliva continua amb la seva programació d’activitats amb espectacle i comèdia de la companyia teatral “la Clec” aquest diumenge 28, al centre polivalent

Gent gran d’Oliva continua amb la seva programació d’activitats amb espectacle i comèdia de la companyia teatral “la Clec” aquest diumenge 28, al centre polivalent
  • L’actuació que començarà a les 18 hores serà d’accés gratuït, però cal retirar les entrades per poder accedir a l’espectacle

  • Els punts de recollida d’entrades són el Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva (bar); el Centre Social de Sant Francesc (Carretera de Dénia, 8) i la Casa de la Cultura (C/ Major, 12)

  • Els organitzadors recorden la importància de mantindre les mesures sanitàries i de seguretat

La intensa i variada programació d’activitats de la regidoria de Gent Gran d’Oliva, que dirigeix la Vicealcaldessa, Ana Morell,  continua aquest diumenge 28 amb l’actuació de la companyia teatral “La Clèc” amb el seu “Espectacle i Comèdia” per a tots els públics.

El show tindrà lloc el proper diumenge, 28 de novembre a les 18 hores al Centre Polivalent d’Oliva. L’entrada és gratuïta però cal retirar els tiquets numerats per poder accedir al recinte. Aquesta mesura és per tindre un control d’aforament i facilitar la logístic i els seients al públic assistent. Els punts de recollida d’entrades són el Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva (bar), el Centre Social de Sant Francesc (Carretera de Dénia, 8) i la Casa de la Cultura d’Oliva (C/ Major, 12).

La regidora de l’àrea, Ana Morell, ha remarcat “la necessitat de continuar amb l’activitat de les associacions de jubilats i pensionistes d’Oliva, per què és vital per a ells i elles mantindre l’estímul, la motivació i l’alegria en aquesta època tan dificil que hem viscut i que encara vivim per la pandèmia”.

A més, Morell ha recordat que “és imprescindible mantindre les mesures sanitàries i garantir la seguretat de totes les persones per poder seguir gaudint d’activitats que ens permeten riure’ns una miqueta i tenir uns ratets de bon humor i agraïm a la companyia La Clèc, que ens haja oferit la possibilitat de col·laborar amb la Gent Gran d’Oliva i amb l’Ajuntament” ha conclòs Morell en la presentació de l’espectacle. 

Pujar