14 de novembre de 2019 14/11/19

La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’

La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’ - (foto 2)
  La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’ - (foto 3)

  Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la primera de les activitats de la Fundació Francisco Brines. ‘Lectures a l’Elca’ és la denominació d’aquesta activitat que es realitzarà de forma mensual a la casa natalicia del poeta a la ciutat d’Oliva en la zona coneguda com l’Elca.

  Aquestes primeres ‘Lectures a l’Elca’ es realitzaran aquest pròxim dimecres, 16 d’octubre, a partir de les 19 h amb entrada lliure i gratuïta per a tots els assistents.  En aquesta 1ª edició assistirán els poetes Manuel Forcano i Lola Mascarell.

  “La voluntat de Brines sempre ha estat la de conservar el seu legat poètic i literari i fer de la seua casa un lloc on la gent puga acostar-se a conéixer la seua obra” assenyalava la directora de la Fundación Francisco Brines, Àngels Gregori.

  Per la seua banda, el regidor de Cultura, Julio Llorca, ha felicitat a la fundació ‘per la seua posada en funcionament amb este cicle de lectures que vindrà a reforçar encara més la programació cultural i que disposem al nostre poble com el Festival de Poesia d’Oliva Poefesta. Francisco Brines és un actiu del patrimoni d’Oliva i hem entre tots de posar-lo en valor a través de la seua fundació”.

  A banda del cicle de lectures que s’inicia el dimecres pròxim, la directora de la fundación també ha explicat que en breu es publicaran les bases dels premis de poesia: el Premi Internacional de poesia en llengua castellana Francisco Brines i el Premi Poesia l’Elca en llengua valenciana.

  ocultar
  La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’
  Pujar