elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Entrega de mantes escolars a Oliva

Entrega de mantes escolars a Oliva

  Des de les àrees de Salut Pública i Educació de l’Ajuntament d’Oliva, s’ha fet entrega a tots els centres educatius de les mantes escolars.

  S’ha contractat l’adquisició de 2.300 mantes escolars per a repartir entre tot l'alumnat d'Infantil i Primària dels centres escolars públics, concertats i privats de la ciutat. El repartiment es va dur a terme amb la coordinació dels directors i directores dels centres durant les passades vacances de Nadal.

  La vicealcaldessa, Ana Morell ha destacat la gran tasca feta per les AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de cada centre escolar. “Són moments únics i complicats per a tots i totes i amb unitat i cohesió social podem fer un poc més confortable la permanència a les aules.” Afirma la regidora.

  Tant Miguel Monzonís com Maria Josep Llorens, regidors de les àrees respectivament, han coincidit en destacar la gran tasca feta per les AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de cada centre escolar. També han agraït als seus respectius departaments la feina realitzada per poder complir amb aquest compromís adquirit per l’equip de govern d’Oliva.

  “Tot i les dificultats per les restriccions i el temporal de fred i pluja que ens assetja, tots els xiquets i xiquetes de les nostres escoles han tingut a disposició la manta escolar el primer dia de l'any després de les vacances nadalenques, vull agrair a les AMPA per la total col·laboració i ajuda” assegura Llorens, regidora d’educació.

  Tanmateix Monzonís, regidor de Salut Pública afirma que “Som conscients de les dures mesures que s’estan aplicant i cal destinar tots els esforços necessaris per a assegurar l'educació dels més menuts amb la normalitat més gran possible, no hem d'oblidar que la presencialitat a les aules és fonamental en el procés d'aprenentatge i tot el que puga'm fer des de les administracions per a possibilitar-ho és important.”

  Pujar