21 de gener de 2021 21/1/21

Demòcrates Valencians va assistir a la manifestació per l’arribada del tren a Oliva

Demòcrates Valencians va assistir a la manifestació per l’arribada del tren a Oliva - (foto 1)

  Demòcrates Valencians (DV) va assistir a la manifestació que va tindre lloc el passat dissabte dia 16 en Oliva i que, baix el títol 'Donem Llum Al Tren', va reclamar al Ministeri de Foment l'arribada del tren de rodalia a Oliva, dins de la campanya continua per la connexió de Gandia, Oliva i Dénia amb este mitjà.

  El regidor de Ciutadans Independents de Pego – Demòcrates Valencians, Carmelo Ortolà, va ser l'encarregat de representar al partit valencianista en la manifestació, la qual va congregar a centenars de veïns, especialment de la Safor i la Marina, per a demanar la posada en marxa d'esta infraestructura.

  Per a Demòcrates Valencians la connexió de Gandia, amb Oliva i Dénia és una aposta de futur que cal reclamar per a vertebrar la Comunitat Valenciana i fer més fàcil la vida dels ciutadans.
  La formació política critica al Ministeri de Foment per abandonar als pobles i ciutats de les comarques de la Safor i la Marina. En paraules del portaveu demòcrata, Sandre Llopis de Pau, "no només no invertixen en el tren, sinó que sistemàticament passen per damunt d'urgències com és traure la carretera nacional del centre d'Oliva, Bellreguard, Palmera o l'Alqueria de la Comtessa".

  DV ja ha demanat en altres ocasions la posada en marxa de l'anomenat Tren de la Costa. Així mateix, els demòcrates han criticat que Compromís no haja sabut negociar amb el Govern d'Espanya esta i altres qüestions claus per al benestar dels valencians.

  Pujar