elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els centres educatius d’Oliva presenten la campanya solidària amb l’illa de La Palma

Els centres educatius d’Oliva presenten la campanya solidària amb l’illa de La Palma
  MÉS FOTOS
  Els centres educatius d’Oliva presenten la campanya solidària amb l’illa de La Palma - (foto 2)
  Els centres educatius d’Oliva presenten la campanya solidària amb l’illa de La Palma - (foto 3)

  La Campanya Solidària amb l'illa de La Palma que han organitzat els centres educatius d'Oliva amb la col·laboració de la regidoria d'Educació que dirigeix la Vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha presentat hui a les 11 hores, en la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura Gregori Maians.

  En la roda de premsa han participat els directors i directores dels centres educatius, i la vicealcaldessa i regidora d'Educació, Ana Morell i en ella s’ha explicat en què consisteix: tots els centres han acordat la venda d’un bolígraf amb el lema de l’acció solidària: “ELS CENTRES EDUCATIUS D’OLIVA AMB LA PALMA” i que tindrà un preu simbòlic d’1 euro.

  Tota la recaptació que s'aconsegueix amb la venda d’aquest material escolar serà destinat íntegrament a ajudar a l’illa de La Palma que està vivint les terribles conseqüències de l’erupció del volcà des de fa més d’un mes.

  La regidora ha destacat que “són els centres educatius els que han fet un pas endavant per organitzar aquesta campanya demostrant el caràcter solidari i humà d’Oliva, dels nostres xiquets i xiquetes, l’alumnat en general que preguntava en els diferents col·legis, públics i concertats, des d’Infantil fins a Batxiller com podiem ajudar als nostres amics de La Palma. Sent un orgull immens per tota la bona gent que hi ha a la nostra ciutat i per això llancem aquesta campanya solidària”.

  Els locals adherits a aquesta acció solidària són:

  - Milotxa

  - C&C

  - Mediasoft

  - Bar Iri El Roch

  - Pescateria Caudeli

  - Cafeteria Bombo al mercat municipal

  - Nadons shop- Poeta Querol

  Pujar