elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs

El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs
  • Les obres que han començat aquest passat 17 de març aprofitant els dies festius escolars per Falles han agafat molt bon ritme en l’execució dels primers passos per a instal·lar la zona de pèrgoles i canvis en el paviment del pati i zona de jocs amb gespa

MÉS FOTOS
El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs - (foto 2)
El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs - (foto 3)
El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs - (foto 4)
El CEIP Hort de Palau d'Oliva comença les obres del seu Pla Edificant que preveu una zona d'ombres i una remodelació en la zona de jocs - (foto 5)

La vicealcaldessa d’Oliva i Regidora d’Hisenda, Ana Morell i la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens, han visitat aquest divendres les obres del Col·legi Hort de Palau, per tal de fer un seguiment i poder comprovar de primera mà, amb l’acompanyament del responsable de l’empresa adjudicataria de l’obra NAVECON Y CONTRATAS S.L.U. i l’operari encarregat, que l’actuació està seguint els passos previstos en el projecte d’execució.

Les dos edils han pogut comprovar que ja s’ha iniciat el procés per a instal·lar els supports de la pèrgola que cobrirà una de les zones de joc on els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una ampla zona d’ombres. Aquesta mateixa zona, serà remodelada i viurà una sèrie de canvis en el paviment i en la gespa que actualment cobreixen el pati d’aquesta eixida dels edificis i aularis.

La responsable municipal d’Hisenda ha valorat molt positivament la forma en què es treballa al centre educatiu i ha posat en valor que “estan complint-se escrupulosament les mesures de seguretat i això sempre és una garantia per a tota la comunitat educativa del centre. L’AMPA i l’equip docent, així com l'alumnat poden estar tranquils per les obres”, ha manifestat Ana Morell.

També està prevista la col·locació d’unes baranes de seguretat per a les finestres i una actuació per tal d’eliminar les filtracions d’aigua en els ventanals de tots els edificis del centre educatiu. Segons Llorens, “treballarem amb l’empresa per corregir aquelles deficiències que tinga el centre en matèria d’eficiència energètica, com ara la filtració d’aigua quan hi ha pluges abundants”.

Aquestes obres i actuacions es basen en el projecte de licitació i tenen un pressupost de  87.000 euros i un temps d’execució de un mes i mig. Per tant està previst que aquestes obres finalitzen la primera setmana del proper mes de maig.

Pujar