elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CEIP La Carrasca organitza la "Marató a l'Escola" per defensar la cultura de l'esforç com a objectiu i lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat

El CEIP La Carrasca organitza la "Marató a l'Escola" per defensar la cultura de l'esforç com a objectiu i lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat
  MÉS FOTOS
  El CEIP La Carrasca organitza la "Marató a l'Escola" per defensar la cultura de l'esforç com a objectiu i lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat - (foto 2)
  El CEIP La Carrasca organitza la "Marató a l'Escola" per defensar la cultura de l'esforç com a objectiu i lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat - (foto 3)

  La Comunitat Educativa del CEIP La Carrasca ha organitzat amb tot luxe de detalls, aquest proper divendres, 3 de desembre, la Primera Marató Escolar del seu centre. Amb els dorsals ja llestos per a ser utilitzats en la prova reina de l’atletisme olímpic, aquesta activitat està relacionada amb la Marató de València que enguany compleix el seu 41 aniversari i que tindrà la seva celebració el diumenge pròxim, 5 de desembre.

  Segons l’equip directiu, encapçalat per Fani Tur, “aquesta Marató Escolar es realitza per tal de treballar i aconseguir els objectius de fomentar l’educació integral de l’alumnat, mitjançant la millora de la qualitat educativa i d’activitats que fomenten la interacció, el companyerisme i la superació respectuosa. També pretenem lluitar contra el sedentarisme i l’obesitat que és una de les xacres que actualment tenim en la societat i de la qual molts i moltes joves sofreixen quasi sense adonar-se’n.

  A més, i com a objectiu global, des de l’equip docent i directiu destaquen que aquesta activitat està dissenyada per demostrar que “la cultura de l’esforç” sí té recompensa, per això la defensem des del centre i la promovem amb activitats físiques que suposen un repte per a l’alumnat i per a l’equip docent.

  La iniciativa començarà a les 11 hores al Carrer Centelles i ocuparà tota la via publica en un circuit d’anada i tornada. En arribar a la línia de meta, els corredors i corredores tindran un avituallament d’allò més sa i saludable amb fruita variada que els professors i voluntaris repartiran als campions i campiones que finalitzen la prova reina de l’atletisme, la “Marató Escolar” del CEIP La Carrasca.

  Des del centre conviden als veïns i veïnes del barri i de tota la ciutat a participar d’aquesta festa de l’esport que uneix sacrifici, motivació, superació i alegria per a que tots i totes aconseguisquen el repte de la seva primera marató escolar.

  Aquesta extraordinaria iniciativa completa la programació d’activitats que està duent endavant el centre escolar ja que en la jornada de dijous, 2 de desembre, s’han realitzat també uns tallers d’alimentació per tal de conscienciar a l’alumnat de la conveniència de tenir hàbits alimentaris saludables per a una millor qualitat de vida.

  Pujar